Sorozat Klub

A pletykafészek sztárja gyerekeiért harcol

rtl.hurtl.hu

2015. május 18. 19:50

Kelly Rutherford minden erejével azon van, hogy megszerezze a gyerekei feletti felügyeleti jogot exférjével szemben.

Forrás: tumblr.com

A pletykafészek sorozatban Lily Van Der Woodsent alakító negyvenhat éves színésznő exférjével vívott harca még 2010-ben kezdődött, amikor Daniel Giersch-sel úgy döntöttek: külön utakon folytatják. A párnak két gyermeke született. A válási procedúra még második gyerekük, Helen születése előtt megkezdődött.

Az apa a médián keresztül tudta meg, hogy megszületett a lánya, és előterjesztette, hogy igényt tart a gyerekek feletti felügyeleti jogára. A színésznő távoltartási végzést kért Daniel ellen, akitől nem sokkal később visszavonták az amerikai vízumot, majd kiutasították az országból. Danielt azzal gyanúsították, hogy csalt, drogügyletekbe keveredett, valamint fegyverekkel üzletelt Dél-Amerikában. Mivel a férfit kiutasították az Államokból, így ő kapta a felügyeleti jogot, Kelly pedig a korlátlan láthatást.

Csakhogy közben a színésznő csődbe ment, így nem láthatja gyakran gyermekeit, ezért petíciót indított, hogy visszaszerezze a felügyeleti jogot. A petíciót egyébként a Fehér Ház hivatalos oldalán tették közzé, a színésznőnek sikerült már százezer szavazatot begyűjtenie, de azt egyelőre nem tudni, hogyan alakul a továbbiakban a per.

Nézd A pletykafészek című sorozat legújabb epizódját május 23-án 05:25-kor az RTL Klubon!

Forrás: starity.hu
#Sorozat Klub#per#petíció#láthatás#gyermek#család#gossip girl#a pletykafészek#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk