Showder Klub

Mesterhármas a Showder színpadán!

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 23:00

Ezen a héten Kovács András Péter, Dombóvári István és Aranyosi Péter feleltek a humor szintünkért, nem is akárhogyan! Akadt itt férfias pucérkodás, logóelemzés és bizarr, de annál viccesebb orvos sztorik is.

Az este porondmestere KAP (aka Kovács András Péter) volt, aki azon túl, hogy felkonferáló emberként is működött, eldobott nem egy poént is a közönség irányába. A jövő is felrémlett a képzeletében, amikor az olimpiát hozta szóba és Magyarország esélyeit latolgatta, hogy vajon megrendezhetjük-e. Ez idővel a jelentkező országok logóinak elemzésébe torkollott.

Ezután Dombié lett a terep, aki tisztázta a konditermek tusolóiban kialakult hierarchiát. Feltárta a tényt, hogy a férfiak bizony két kategóriára oszthatók: a félénk, egyedül a falnak mutogatjuk magunkat típusú, és természetesen a mindent elétek dobok bikák csoportjára.

Persze a kondizáson kívül felsejlett a meztelen műsorok és egy-egy pucér Híradó lehetősége is, de hogy mit gondolhat egy rendőr, amikor egy részeg azt mondja neki, egy elefánt rúgta be az autója oldalát? Kattints és megtudod:


Végül Aranyosi Péter következett, aki már előre figyelmeztetett mindenkit, most aztán nem fogja rövidre a mondandóját! Nem is tette, így mindenkit megismertetett – a távoli jövőben valószínűleg mítosszá alakuló – végbéltükrözés sztorijával!


Ha lemaradtál volna a buliról, itt visszanézheted a teljes adást!

#Showder Klub#dombovári istván#kovács andrás péter#humor#stand up#poén

Címlapról ajánljuk