Showder Klub

Aranyosiék nemcsak a csípőt rázták meg, de a poénfát is

rtl.hurtl.hu

2015. április 6. 23:00

Volt, aki a TEK-kel kacérkodott, másokkal a tengerparton incselkedtek, az influenza-pálinka kombó is befigyelt, és akkor még a söröskorsót érdemlő lemezlovasokról nem is beszéltünk.


Péter, aki Aranyosi vezényelte le a harmadik adást. A pöszeségéről, és időnként oktávokat ugró hangszínéről híres humorista kicsit megpiszkálta az aktualitásokat – Putyin, Merkel és társaik –, majd egy TEK-es kalandja került sorra. Szkenner, puskák, veséket simán lerúgó takarítónők és egy beparázott stand upos a középpontban:
 

Utána Tóth Edu következett, akiért a háttérben – mint utólag bevallotta –  nemkicsit aggódott Aranyosink. Nem, hogy minden szóért drukkolt, minden egyes hangért. Persze feleslegesen! Edu brutális izgalommal merült el a nők adta sztorijaiban, akadt itt minden: anyós-feleség-barátnő utazás, csupaszon incselkedő strandoló csajok, érdekes Facebook-üzenetek és természetesen a dorgálás, amit utána a feleségétől kapott:
 

Miután Edu egy helyes kis izzadtságfoltot alkotott, van gogh-i érzékkel a szürke pólója közepére, újra Aranyosi pattant a színre, hogy felkonferálhassa nagy cimboráját, Lórán Barnabást, alias TraBarnát. Barna egy ideig még spanjáról sztorizott, aminek eredményeként ki is derült, hogy Aranyosit a fösvénység élteti, hogy miért? Tessenek meglesni:
 

Persze Barna nem fakadt ki ilyen hamar a sztorikból, akadt ott még bőven. És mivel lévén túl vagyunk a télen, pislákol a tavasz, a betegségek ádáz témaköre sem maradhatott ki. Mit tegyünk, ha éppen meg kívánunk halni az influenzától és kedves barátunk lebeszél az antibiotukumokról? Csapassunk egy jó pálinkát a szervezetbe. Az biztosan kikúrál:
 


Végül Janklovics Péter és – a házasságát is karcolgató – lakásfelújítási szenvedélye, valamint a Balatonakalin mindenkit az őrületbe kergető DJ-k repertoárját és irritáló személyiségjegyeit is felidézte a Showder közönségének:
 

 

A Showder Klub teljes adását visszanézhetitek az RTL Moston!

#Showder Klub#aranyosi péter#tóth edu#trabarna#janklovics péter#stand up

Címlapról ajánljuk