Segítség! Itthon vagyok!

Ezeket a pillanatokat sosem felejted el a Segítség! Itthon vagyok! részeiből

rtl.hurtl.hu

2020. május 29. 19:41

Az RTL Klub saját gyártású sorozata a végéhez közeledik, amely számtalan humoros pillanattal ajándékozta meg a nézőket. Most összegyűjtöttünk belőlük nektek egy csokorral.

Home office, home löncs

A karantén alatt Petya és Andor megmutatták nekünk, milyen jó is lehet egy főnök-beosztott viszony, azaz iszony.
 


Persze, nemcsak Petyának gyűlt meg a baja az emberekkel: felesége, Vanda is rengeteg vicces  vagy akár őrült pillanatot élhetett áta kötelező, online szülői értékezleteken. Itt nemcsak a tanárnő borult ki egyszer, de a szülőknél is elpattant néha a húr…
 

Edit és az alkohol

Vandának többször meggyűlt a baja az unokatestvérével, aki nemegyszer jelentkezett be úgy az online szülői értekezletre, hogy picit többet ivott a kelleténél.
 

 

Rudolf Péter vendégszereplése

Nagy meglepetést okozott a sorozat karaktereinek - no meg a nézőknek is - amikor a pszichológus otthonában feltűnt egy ismeretlen alak. Hamar kiderült, hogy Tibor nem egy hívatlan vendég…
 


És az ehhez hasonló váratlan pillanatokból a vasárnapi részben sem lesz hiány, ahol egy újabb ismerős arc köszön majd be a kamerába: Schmied Zoltán a Reggeliben mesélt róla, mire is számíthatnak tőle és reverendájától a nézők.

 

#ÁrpádTévé

Mostanra szinte már fogalommá vált az a kifejezés, hogy #ÁrpádTévé – a Hevér Gábor által életre keltett Árpádnak  mindig volt valamilyen remek ötlete, azaz válasza az élet nagy kérdéseire. Ezekből pedig kislánya, Rozika sem maradhatott ki, akit a színész nagylánya, Vilma alakított. A közös munkáról a Reggeliben is meséltek!
 


És ezt nemcsak a műsorában, de több videóchates beszélgetésen is megmutatta, hiszen rá mindig számíthattak a többiek, ha gyalulni kellett vagy akár kábelt vágni. Ugye, László?
 

Ne feledjétek, vasárnap 19:20-kor jön a Segítség! Itthon vagyok! befejező része! Addig is, látogassatok el az RTL MOST-ra, ahol visszanézhetitek ez eddigi részeket!

#Segítség! Itthon vagyok!#humor#legjobb pillanatok#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk