RTL+

Zorro élt, Zorro él, Zorro élni fog! – a 2024-es sorozat csak az RTL+-on

rtl.hurtl.hu

2024. július 19. 9:00

Magyarországon kizárólag az RTL+ előfizetői láthatják a legendás Zorro legújabb, 2024-es adaptációját. A 10 epizódos spanyol széria címszereplője az Elit és az 1899 sztárja, Miguel Bernardeau. 

Az 1800-as évek Los Angelesében egy fekete maszkos férfi, Zorro küzd az indiánok kizsákmányolása és az igazságtalanság ellen. Amikor sérülten egy templomba menekül, a kormányzó parancsára Monasterio százados felgyújtja az épületet. Zorro leugrik a toronyból, és meghal.  

Néhány hónappal később Spanyolországból egy fiatal férfi, Diego de la Vega (Miguel Bernardeau) tér haza a családi birtokra. Édesapját nemrégiben meggyilkolták, Diego pedig – dacolva a hatóságokkal, akik szerint a tettes Zorro volt – elhatározza, hogy kideríti, ki a felelős apja haláláért.

Zorro élt, Zorro él, Zorro élni fog! – a 2024-es sorozat csak az RTL+-on

A helyi indiánok sámánja, Éji Holló Diegóra bízza a halott Zorro lovát, Tornádót, és közli a férfival: a szellemek őt választották Zorro utódjául. Az immár kettős életet élő Diego folytatja elődje küzdelmét az elnyomók ellen, és mind közelebb kerül apja gyilkosaihoz. Közben olyan családi titkokat fedez fel, amelyek örökre megváltoztatják a sorsát.

A 10 epizódból álló évad első és második része július 19-től érhető el az RTL+ előfizetői számára és a folytatás is dupla epizóddal, péntekenként élesedik majd az RTL streaming platformján. 

 

#RTL+#sorozat#Zorro#rtl plusz#Videó

Címlapról ajánljuk