RTL+

A Negant alakító Jeffrey Dean Morgannel érkezik az RTL+ legújabb sorozata

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 9:56

Már elérhető az RTL+ előfizetői számára a Vadmacskák első és második epizódja. A Carla Gugino, Jeffrey Dean Morgan nevével is fémjelzett széria egy félresikerült rablás követő túszejtés története, ahol kicsúszik az irányítás a bűnözők kezéből és egy halálos játszma veszi kezdetét. 

Két nő él a mexikói Playa Perdidában egy tengerparti házban, ami a nemrégiben gyanús körülmények között elhunyt Don Archibaldóé volt. Alba (Carla Gugino), a korábbi feleség és Batty (Gaite Jansen), az utolsó feleség. A két nő vacsoravendégeket vár – Maxet (Philip Winchester), a dokumentumfilmest és barátnőjét, Marut (Amelia Eve) – amikor mentősök csengetnek be hozzájuk.  

A mentősöknek öltözött Malone, Clover és Sierra valójában egy gyémántrabló banda három tagja, akik egy félresikerült akció után keresnek menedéket a félreeső tengerparti villában. Amit a rablók egyike sem sejt: mindhármuk megbízója egy titokzatos amerikai bíró, LaSalle (Jeffrey Dean Morgan).  

A villában hamar kicsúszik az irányítás a túszejtők kezéből és egy őrült macska-egér játék veszi kezdetét. Mindenki életben szeretne maradni, ehhez pedig árulások, átverések és rég elfeledettnek hitt titkok kijátszásán át vezet az út. Ha pedig ez nem lenne elég, a nemrég kirúgott házvezető, Inocencia (Ana de la Reguera) is felbukkan, hogy elégtételt vehessen korábbi munkaadóin.

Sebastian Gutierrez nyolc epizódból álló sorozatának első és második része június 21-től érthető el az RTL+ előfizetői számára és a folytatás is dupla epizóddal, péntekenként élesedik majd az RTL streamingplatformján.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

#RTL+#sorozat#streaming#vadmacskák#carla gugino#Jeffrey Dean Morgan

Címlapról ajánljuk