RTL+

Kaley Cuoco: Ez egy kemény kötéltánc, meg kell találnod az egyensúlyt – már az RTL+-on az Agymenők sztárjának sorozata

rtl.hurtl.hu

2024. február 14. 13:12

Az Igaz történet alapján főszereplői, Kaley Cuoco és Chris Messina meséltek a sorozat kulisszatitkairól, és azt is elárulták, mi okozta nekik a legnagyobb kihívást a forgatások alatt.

Már elérhető az RTL+ előfizetős csomagjában az Egyesült Államokban tavaly nyáron debütált Igaz történet alapján (Based on a True Story) című krimivígjáték teljes első évada. A főszerepet az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco alakítja, aki a forgatások alatt épp várandós volt kislányával. A sorozat alkotói pedig úgy döntöttek, hogy a forgatókönyvbe beleírják a terhességét.

A színésznő szerint sorozatbeli kollégáival, Tom Batemannel és Chris Messinával kifejezetten élvezetes volt együtt dolgozni, és olyannyira jól kijöttek egymással, hogy a jelenetek felvételeinél a stábnak többször is le kellett állítaniuk őket, akkora nevetésben törtek ki. Ennek ellenére a vígjáték, a horror és a dráma műfajait vegyítő sorozat rendesen feladta a leckét a színészeknek.

Ez egy kemény kötéltánc, meg kell találnod az egyensúlyt

– mondta Cuoco, amivel Messina is egyetértett:

A sorozat varázslatosan át tud váltani a szuperviccesből a szupermeghatóba. Ez egyáltalán nem könnyű, olyan, mintha egy mesterkurzust néznénk.

Cuoco úgy érzi, „varázslatos duót” alkottak Chrisszel, és bár szerinte teljesen más módszerrel dolgoznak, gyorsan szimbiózisba kerültek. Sőt, Chris nem tagadja, hogy rengeteget tanult Cuocótól:

Nekem az, hogy Kaley-vel dolgozhattam, hatalmas tanulás volt. Egyszerre tanultam a vígjátékból és a drámából is, az egész egy tréning volt számomra.

#RTL+#igaz történet alapján#kaley cuoco#Chris Messina#sorozat#forgatás#kulisszatitok#kihívás#műfaj#nevetés#kulisszatitkok

Címlapról ajánljuk