RTL+

Év végi premierözön az RTL+-on

rtl.hurtl.hu

2023. november 28. 13:50

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Jön az idei év nagy mozisikere, A nemzet aranyai, valamint országos premierként érkezik az Egy újságíró meggyilkolása című dokumentumfilm az On The Spot ajánlásával. Jön az Igaz történet alapján, Kaley Cuoco fergeteges sorozatának teljes első évada december 8-án érhető el a platformon. A hollywoodi sztárok főszereplésével készült vadonatúj sorozatok és a várva várt évadpremierek mellett decemberben is folytatódik az Éden Hotel az RTL+ előfizetői számára, akik többepizódos előnyben lesznek a tv-nézőkhöz képest. December 4-én startol A Város Királynői, amelynek epizódjait az RTL+ előfizetői a televíziós sugárzással egy időben, reklámok nélkül streamelhetik. December 14-én pedig a futballrajongók az UEFA Európa Liga utolsó csoportkörös fordulójának meccsein izgulhatnak. 

Decemberben folytatódik az RTL+ izgalmas stratégiai reality-je, az Éden Hotel. Az RTL+ előfizetői kendőzetlenül, reklámok nélkül, ráadásul a televíziós sugárzásnál több nappal előbb tekinthetik meg a luxushotelben zajló versengést a 20 millió forintos fődíjért. December 4-én elindul A Város Királynői, az RTL+ előfizetői pedig a televíziós sugárzással egy időben, reklámok nélkül követhetik nyomon a hét főszereplő hölgy mindennapjait. Az RTL+ előfizetős csomagjába hétfőtől péntekig felkerülő epizódokban a drága ruhákon és luxuslakásokon túl az is kiderül, hogy a hölgyek is hús-vér emberek, ugyanúgy küzdenek az élet nehézségeivel, hiszen van, amit pénzzel nem lehet megvásárolni.

A Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) amerikai drámasorozat november 30-ától heti két epizóddal érkezik az RTL+-ra. A joghallgató Christine Reade egy neves chicagói jogász cégnél dolgozik gyakornokként, ugyanakkor mellékállásként eszkortnak áll és egyre jobban beszippantja a kétes világ. Motivációja mögött nem rejtőzik szegénység vagy különösebb trauma, egyszerűen élvezi a hatalmat és a kontrollt, párhuzamot húzva “nappali” énjével. Ha ugyanis a jogászok minden percüket kiszámlázzák, miért ne tehetné meg ezt ő maga is? A sorozat főszerepében Elvis Presley unokája, Riley Keough látható.

December 7-én debütál az RTL+ előfizetős csomagjában a Nacho. A 2023-as spanyol sorozat Nacho Vidal híres pornószínészről szóló igaz történet. A 90-es évek Barcelonájában járva megismerhetjük Nacho Vidal történetét a kezdetektől egészen a világhírnévig. A sorozat középpontjában nem a hihetetlen pénzeket termelő iparág, hanem a benne dolgozó valódi emberek állnak, néhol komikus, néhol drámai mivoltukban.

Az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco főszereplésével december 8-án jön az Igaz történet alapján (Based on a True Story) című krimivígjáték, ami igazán ütős fricska korunk “true crime” mániájára. Az épp első babáját váró Ava ugyanis hatalmas rajongója a műfajnak, barátnőivel él-hal a gyilkosságokkal foglalkozó podcastekért. Férje, az egykori tenisz sztár egzisztenciális válságban van, nem igazán tud kiteljesedni teniszoktatással töltött mindennapjaiban. A pár hirtelen felfigyel a rejtélyes vízvezeték szerelőre, aki lehet, hogy épp a környéken tevékenykedő sorozatgyilkos?

2018-ban brutálisan meggyilkolták Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságírót és menyasszonyát. Haláluk Szlovákiában a rendszerváltás óta nem látott mértékű tüntetéssorozatot váltott ki, ugyanis egy kiszivárgott aktából kiderül: az országot elképesztő mértékben hatja át a korrupció, és a hatalom már a gyilkosságtól sem riad vissza. A tavaly bemutatott és az On the Spot ajánlásával érkező Egy újságíró meggyilkolása (The Killing of a Journalist) című többszörös díjnyertes dokumentumfilm december 12-től nézhető kizárólag az RTL+ előfizetős csomagjában.

December 20-tól elérhető az RTL+ előfizetői számára az idén tavasszal a mozikban nagy sikerrel bemutatott A nemzet aranyai, a Kemény Dénes vezette legendás magyar férfi vízilabda válogatottat bemutató dokumentumfilm. A kivételes csapat tagjai 23 világversenyen 22-szer álltak dobogón, 18 döntőt vívtak, melynek eredménye 10 arany és 8 ezüstérem. Úgy értek el világraszóló sikereket, hogy közben emberek maradtak; tehetség, munka, szerénység, akarat, alázat, humor és szeretet, ezek tették őket példaképekké.

Év végi premierözön az RTL+-on

A modern kori amerikai politika egyik legfontosabb történését veszi alapul a Gaslit – A Watergate botrány című sorozat, amely december 22-től elérhető az RTL+ kínálatában. Az 1972-ben kirobbant ügy vezetett Richard Nixon amerikai elnök lemondásához, a sorozat fókuszában azonban nem az elnök, hanem a jobb kezének számító John Mitchell (Sean Penn) és felesége, Martha Mitchell (Julia Roberts) áll. A politikai drámán keresztül egy házastársi drámába is belecsöppennek a nézők, mindezt pedig rendkívül korhű képi világgal mutatja be a 2022-ben készült, Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt sorozat.

Decemberben folyamatosan érkeznek a Mad Men – Reklámőrültek befejező évadának epizódjai is, így az ünnepek alatti sorozatmaratonra kifejezetten ajánljuk a többszörös díjnyertes amerikai sorozatot, csakúgy, mint a Valami Amerika című saját fejlesztésű sorozatot, amely az ünnepek alatti kikapcsolódáshoz már az évad valamennyi epizódjával elérhető lesz.

#RTL+#premier#film#sorozat#A Város Királynői#Éden Hotel#a nemzet aranyai

Címlapról ajánljuk