RTL+

Izgalmas életrajzi történetek és királyi titkok az RTL+-on

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 13:00

Az RTL+ előfizetős kínálatában vadonatúj életrajzi történetek és dokumentumfilmek széles kínálata vár. Nyerj betekintést az angol királyi család hétköznapjaiba a Királyi dokumentumfilmekkel, ismerd meg napjaink egyik legbefolyásosabb emberének, Elon Musknak az életét közeli hozzátartozói és munkatársai szemüvegén keresztül és nézd meg a világhírű német teniszező, Boris Becker bajnokká válásának történetét – mindezt exkluzívan az RTL+-on, most egy hónapig ingyen.

Ismerd meg a világ egyik legbefolyásosabb emberét!

Kizárólag az RTL+ előfizetős kínálatában streamelhető az Elon Musk Show, amely az őt legjobban ismerő emberekkel készített interjúkon keresztül tárja fel, hogy ki is Elon Musk valójában. Családtagjai, kollégái, közeli barátai és ellenségei beszámolóin keresztül megismerhetjük azt a nem mindennapi utat, amit Elon Musk bejárt és ami ahhoz vezetett, hogy a világ leggazdagabb emberévé vált.

A háromrészes dokumentumfilm-sorozat életének és karrierjének mérföldköveit járja körül, életének meghatározó helyszínein - Dél-Afrikától a Szilícium-völgyig - készített felvételek segítségével elemzi ki Elon Musk történetének kulcsmozzanatait a legelső technológiai startup cégétől egészen a Tesláig és a SpaceX-ig. A sorozat végigkíséri Musk bukásait és sikereit is a ’90-es évek közepétől napjainkig.

 

Teniszlegenda születése az RTL+-on

Már elérhető az RTL+ előfizetői számára az Egy bajnok születése: A Boris Becker-sztori, a német teniszlegenda karrierjének kezdetét bemutató játékfilm. A ’80-as évek elején, amikor a tenisz aligha van jelen Németországban, Günther Bosch teniszedző felfedez egy zabolátlan fiatalt, Boris Beckert, akinek a győzni akarása fékezhetetlen. Bosch szárnyai alá veszi a lázadó fiút, Monte-Carlóba költözik vele, és olyan sikeresen edzi, hogy 1985-ben, 17 évesen Becker minden idők legfiatalabb wimbledoni győztese lesz. Az edző és tanítványa bár úgy tűnik, hogy elérte célját, de az igazi munka csak most kezdődik. Ekkor csatlakozik a pároshoz Ion Tiriac menedzser, aki pénzzé akarja váltani a páros tehetségét. Bár Boris egyre jobb, azonban a hirtelen jött hírnévre senki nem készítette fel és edzőjével is egyre inkább konfliktusokkal teli a viszonya. Vajon sikerül-e Bosch-nak Borist a világ első számú teniszezőjévé tennie vagy elveszíti őt a tinédzserélet csábításai miatt? Ismerd meg a mentor és tanítványa történetét most az RTL+-on.

 

Nézz az angol királyi család életének kulisszái mögé

Készülj fel az angol királyi udvar történelméből III. Károly angol király május 6-i koronázása előtt az RTL+-szal! Nyerj betekintést Diana hercegné családjának és gyermekkorának eddig ismeretlen részleteibe a Diana – A Spencer család átka című dokumentumfilmmel. A film feltárja Diana szüleinek zűrzavaros életét és azt a bonyolult, problémákkal teli neveltetést, amiben Diana részesült és mely személyiségét formálta. A Spencer család történetére fókuszálva felfedezzük, hogyan hatott Dianára gyermekkora és annak történései, benne szülei keserű válásával és édesapja elvesztésével, amely új perspektívába helyezett mindent számára. A hercegnét és családját személyesen ismerők visszaemlékezéseiből a film rekonstruálja szülei kapcsolatának néhány meghatározó pillanatát, feltűnő párhuzamot mutatva szerelmi történetük és Diana története között. Felfedi, hogyan befolyásolhatták Diana múltjának eseményei udvari jövőjének alakulását. Ez a történet a megtört első szerelemről, a hűtlenségről és a szívszorító családi árulásról szól a média reflektorfényében, lenyűgöző bepillantást engedve Diana fiatalkorába, és egy dinasztiába, amelynek története egy hollywoodi kasszasiker minden fordulatát tartalmazza.


Már elérhető a streaming felületen a Meghan: Az első 100 nap, mely a Sussexi hercegné, Meghan Markle első száz napját mutatja be az uralkodói család tagjaként. Ez a dokumentumfilm Harry herceg és felesége szerelmét ünnepli és egyben házas életük kezdetének fejezetét hozza közelebb a nézőhöz, az őket legjobban ismerők és a királyi szakértők történetei alapján. Felfedi Meghan hatását a palotára és bemutatja hercegnőként eltöltött első 100 napjának jelentőségét egy modern monarchiában.

Ha megismernéd az első 100 napot követő történeseket is a Sussexi herceg és hercegné életében, ne felejtsd el megnézni a felületen már elérhető Harry herceg – Az interjút, melyben Harry a többszörös díjnyertes amerikai újságírónak és televíziós műsorvezetőnek, Anderson Coopernek vall az őt és feleségét ért vádakról és nehézségekről, és egyben megosztja családi kapcsolatainak eddig ki nem mondott konfliktusait.  

Április 19-től az RTL+ előfizetős kínálatában látható a II. Erzsébet: Saját szavaimmal című dokumentumfilm, mely bemutatja az Egyesült Királyság leghosszabban hatalmon lévő uralkodójának életét. A ritka archív felvételekkel és a palota bennfenteseitől származó visszaemlékezésekkel teli dokumentumfilm feltárja a Királynő interjúin és legfontosabb beszédein keresztül szavainak történelmi jelentőségét.  

Nagy-Britannia királyi palotái egytől egyig gazdagok történelemben, hihetetlen műalkotásokban, valamint drámai és olykor vicces történetekben. Az RTL+ előfizetős csomagjában elérhető nyolc epizódos A királyi paloták titkai című sorozat a nyolc leghíresebb királyi palota – többek közt a Buckingham palota, a Windsor kastély, a Kensington palota, valamint II. Erzsébet egyik személyes kedvence, a skóciai Balmoral kastély – izgalmas titkait tárja fel. Az epizódokban történészek és szakértők mesélik el a paloták falai mögött húzódó, eddig sosem hallott botrányos és megrázó történeteket. Az angol királyi szakértők és volt királyi alkalmazottak elbeszélései közelebbi betekintést nyújtanak a paloták vastag falai mögé.

Április 26-án érkezik az RTL+ felületére A királyi esküvők titkai: Dianától Meghanig című dokumentumfilm, amely elkalauzolja a nézőt a modern királyi esküvők kulisszái mögé és bemutatja, hogy áll össze egy ilyen nagyívű, világraszóló esemény.  

Szintén április 26-tól érhető el az RTL+ előfizetői számára a Diana: Saját szavaimmal című dokumentumfilm is, amely közel enged a szívek királynőjéhez és saját elmondásai alapján ismerhetjük meg életének mérföldköveit és küzdelmeit. A dokumentumfilm egy igazán őszinte és személyes vallomás a világhírű hercegnétől.

Tudj meg mindent az RTL+ előfizetésről!  

Nézd meg legújabb tartalmainkat az RTL+ kínálatában!

#RTL+#dokumentumfilm#brit királyi család#Boris Becker#elon musk#harry herceg#Diana#ii. erzsébet#meghan markle#streaming#Filmek

Címlapról ajánljuk