Reggeli

Megszólaltak a ValóVilág dobogósai: Geri belátta, hogy felelőtlen volt Renivel

rtl.hurtl.hu

2024. július 29. 14:22

Milyen élményei vannak a bent töltött időről a ValóVilág12 győztesének, VV Ádinak, és milyen volt együtt élni a többiekkel? Hogy van VV Geri hangja, és milyen az élet a villa falain túl? Megbánt-e valamit VV Kikidi? Az idei széria dobogósai a Reggeli vendégei voltak – részletek a videóban. 

Felfoghatatlan, hogy itt vagyunk, és beszélgethetünk másokkal is, nem csak mindig ugyanazok az arcok vannak

– mondta felszabadultan a ValóVilág12 győztese, Ádi hétfőn a Reggeliben. Vasárnap derült ki, hogy ő nyerte a valóságshow 37,65 millió forintos főnyereményét. Hétfőn a Reggeliben azt is elmondta: nagyon jó volt újra találkozni és beszélgetni a szüleivel is.

Alig várom, hogy elmenjünk valahova, és minél többet tudjunk beszélgetni

– mondta szüleiről. 

Ádi nagyon kíváncsi arra, jól mérte-e fel játékostársait – ebben szülei értékítélete is számít neki. Mint mondta, nem számított arra, hogy övé lesz a főnyeremény, így igencsak meglepődött az eredményen. Ellenben Geri biztos volt benne, hogy ő lesz a harmadik. Legyőzőiről azt mondta:

Két olyan emberről volt szó, akire bárki bármikor felnézhetett. Annyira képben voltak az élettel.

Geri saját bevallása szerint gyerekként ment be a Villába, de azóta felnőtt, és jobban megismerte önmagát.

Ne úgy tekints rám, mint VV Gerire, hanem mint egy emberre

– mondta Geri, aki nagyon örült annak, hogy már készítettek vele közös fotót. 

Bár Kikidi a forgalom miatt egy kicsit késve érkezett a beszélgetésre, a srácok nagy örömmel fogadták a VV12 második helyezettjét. 

valóvilág12 győztes kikidi ádám
Bár Kikidi a forgalom miatt egy kicsit késve érkezett a beszélgetésre, a srácok nagy örömmel fogadták.

Kikidi elmondta, kicsit csalódott az eredmény miatt, de azt gondolja, a főnyeremény olyan emberhez került, akinél jó helyen van.

A hármas egyébként annyira jól kijön egymással, hogy már a játék alatt megbeszélték: ha közülük kerül ki a győztes, az első hónap nyereményrészét elosztják maguk között.

Természetesen előkerült az is, mit bántak meg a fiúk. Geri belátta, a Renivel kialakult helyzetben felelőtlen volt, és bánja, hogy így alakultak a dolgok – szeretne szüleivel és Renivel is komolyan beszélni róla. Ezen kívül semmit nem bánt meg. Kikidi és Ádi azonban semmin nem változtatna.

Mit gondolnak a párbajokról? A játékostársaikról? Visszanézik-e az adást a srácok, és vannak-e nagy terveik a jövőre? Elmondják a videóban.

 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#ValóVilág#vv kikidi#vv ádi#vv geri#vv12#valóvilág12

Címlapról ajánljuk