Reggeli

Balogh Levente elárulta, mibe fekteti a pénzét

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 9:52

Mibe fektetne a megtakarításaiból az ország egyik legismertebb üzletembere? Mit gondol a kriptovalutáról? Balogh Leventével beszélgettünk a Reggeliben, ahol a fentiek mellett azt is elmagyarázta, miért fontos, hogy 39 éves kora előtt az ember felépítse magát.

A befektetései kapcsán nagyon határozott Balogh Levente, szereti a saját kezében tartani az irányítást, ha a megtakarításokról van szó.

Nem vagyok szerencsejátékos, nem szeretek olyanba fektetni, ami mástól függ

– fogalmazott a Reggeliben.

Kitért a kriptovalutákra is, amikkel szerinte az a legnagyobb probléma, hogy a frissen érkező befektetési formákat nem szabályozzák megfelelően. Ezért nagyon sok szélhámos van és nagyon sokan be tudják csapni az embereket, mondta a műsorban. Ezért nem is fog bele ilyesmibe.

39 a bűvös szám?

Balogh Levente szerint ahhoz, hogy valaki felnőtt korára jó szakember legyen, nagyon korán el kell döntenie azt, mivel szeretne foglalkozni. Az, aki adott esetben még 39 évesen is a szüleivel él vagy keresi az útját, nagyon le van maradva azokkal szemben, akik már az iskolában eldöntötték, mivel szeretnének foglalkozni, és tettek is érte.

14-16 évesen tudni kéne, mivel fog foglalkozni az ember. Ahhoz idő kell, hogy megértse, megtanulja azt, amit választott

– mondta. Ezt pedig nem lehet 40-hez közel elkezdeni.

Mibe fekteti a pénzét Balogh Levente? Elárulta
Mibe fektetné a megtakarításait Balogh Levente? Semmiképpen nem kockáztatna.

20-as éveik elején járóknak is üzent. Szerinte, akinek van egy kis megtakarítása, az most ne kapkodjon.

Én most kivárnék, nem biztos, hogy befektetnék. A forint nem olyan stabil, ha van megtakarításom, azt biztosan euróban tartanám, már a dollár sem olyan jó

– magyarázta.

De vajon mit gondol az ingatlanokról, mint befektetés, és hogyan viszonyul a külföldi lakáspiachoz? Kiderül a fenti videóra kattintva.

#Reggeli#Videó#Gazdaság#balogh levente#befektetés#megtakarítás#Az álommeló#Cápák között#kriptóvaluta

Címlapról ajánljuk