Reggeli

Kovács Kokó István: Curtis gyakorlatilag saját magát verte meg

rtl.hurtl.hu

2023. november 14. 12:55

Verebély Marcell senior kreatív producer és Kovács István olimpiai- és világbajnok ökölvívó, a Sztárbox szakmai vezetője kulisszatitkokat árult el a Sztárboxról a Reggeliben, és a sztárok eddigi teljesítményét is kielemezték. 

Verebély Marcell kreatív producer elárulta, a műsor helyszínéül szolgáló Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban hétköznap más események vannak, így a műsor díszletét minden héten lebontják, majd újra felépítik. Ezen hatalmas stáb dolgozik. 

A műsor iránt óriási az érdeklődés, és nem csak a tévéképernyők előtt nézik nagyon sokan a mérkőzéseket, a helyszínen több mint másfél ezer embert fogadnak.

Kovács Kokó István arról beszélt, hogy ők is latolgatják a sztárok esélyeit, de így is vannak meglepetések. 

Férfi középsúlyban például favorit volt Istenes Bence és Rácz Jenő, akikről tudták, hogy nagyon sokat készültek, de az első mérkőzésen berobbant Molnár Áron, ami azt mutatta, hogy át lehet rendezni az erőviszonyokat.

Nehézsúlyban ugyanez a helyzet. Mindenki arról beszélt az elején, hogy Curtis, Curtis, aztán kiderült, hogy nem tesz bele olyan munkát. Ez már megkérdőjelezte, de mégis csak egy csibész gyerekről beszélünk, ezért azt hittük, hogy egy sima meccs lesz. Nagyon nem sima meccs volt, saját magát megverte gyakorlatilag.

A lányoknál Dobos Evelin és Nyári Dia okozott Kokónak óriási meglepetést, akik nagyon komolyan vették az edzéseket. 

Nem lehet fél év alatt megtanulni ezt a sportágat

– hangsúlyozta a Sztárbox szakmai vezetője, és a védekezés részét a legnehezebb elsajátítani.

Úgy látja, egy-két kivétellel a vesztesek is hősként távoztak, például Schobert Norbi jr. egészen más oldalát mutatta meg a világnak a mérkőzése után. Kovács Kokó István azt látja, a sztárok „elképesztő jellemformáláson mentek keresztül”.

De mi várható most vasárnap és mi történt Kabát Peti kezével, ami miatt el kellett tolni a meccsét? A fenti videóból ez is kiderül. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#Sztárbox#kovács kokó istván#verebély marcell

Címlapról ajánljuk