Reggeli

Kulka János is szerepel Trokán Nóra és Puskás-Dallos Peti új klipjében

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 12:17

Kulka János is szerepel a The Biebers és Trokán Nóra közös dalához készült videóklipben, a Most is fájban, amit hétfőn mutattak be a Reggeliben. Puskás Peti és Trokán Nóra régóta barátok, ám ez a közreműködésük több szempontból is különleges lett.

Puskás-Dallos Peti úgy gondolta, hogy a Most is fáj szövege jól áll Trokán Nórinak. Amikor megmutatta feleségének az elkészült számot, Bogi rákérdezett, hogy mikor jön Nóri – mivel Peti és Nóri hangja a megtévesztésig hasonlít.

Trokán Nóri nagyon örült, a felkérésnek hogy szerepeljen és énekeljen is Peti új dalában, már várta, hogy együtt dolgozzanak. Korábban már énekeltek együtt a Kecskeméti Színházban a Nyomorultak előadásban.

Bejön a térbe, leül egy padra, és csak őt lehet nézni

– mesélte Trokán Nóri Kulka Jánosról, aki először játszott együtt vele. Kulka János Peti szerint is betöltötte a teret, már a puszta jelenlétével, nézésével is.

A klip mellett Nóri a The Voice-ban végzi coach feladatait, amit saját bevallása szerint nagyon komolyan vesz. Van egy négyesük, amin Kalocsai Lilla Anna kiesése sem változtat, és nagyon készülnek a következő élő adásra – tette hozzá.

Petit édesapai teendői kötik le, kissé pironkodva jegyezte meg, hogy kisbabájuk nagyon jó alvó, ezért tudnak mellette pihenni. A világ legjobb dolga – mondta Peti a szülőszerepről. A kérdést, hogy mikor jön a második gyerek, azonnal megkapták.

#Reggeli#Videó#zene#klippremier#trokán nóra#the biebers#színes#Puskás-Dallos Péter

Címlapról ajánljuk