Reggeli

Árpa Attila üzent a kritikus kommentelőknek, akik szerint nem volt sportszerű kiütnie Nagy Ervint a Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 11:51

A Sztárbox vasárnap este startolt az RTL-en. A hazai hírességek több körben szállnak ringbe a bajnoki címért, amit heteken keresztül követhetnek a csatornán a nézők. A Reggeli vendége Árpa Attila volt, aki már az első menetben kiütötte Nagy Ervint. Ám ezt sok kritikus hozzászóló nem tartotta túl sportszerűnek.

Vasárnap este elstartolt a Sztárbox, amit 18 év után hozott vissza a képernyőre az RTL. A formátum annyiban más, hogy most nem egyestés műsorról van szó, a hazai hírességek több körben szállnak ringbe a bajnoki címért, amit heteken keresztül követhetnek a csatornán a nézők.

A mérkőzéseket élőben közvetítik a XVII. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvény Központból – az első adásban Molnár Áron és Frohner Fecó, Berki Mazsi és Megyeri Csilla, valamint Nagy Ervin és Árpa Attila csapott össze egymással.

Ahogy a 2004-es és a 2005-ös Sztárbox esetében, szakmai supervisorként most is Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó segítette a sztárok felkészülését. Kokó Horti Gáborral együtt szakkommentátorként is részt vesz az összecsapásokon.

Az adás talán leginkább várt mérkőzése a nehézsúlyú Árpa Attila és Nagy Ervin összecsapása volt – nem véletlenül került ez a bokszmeccs a műsor végére. Kettőjük közül nehéz lett volna megtippelni a győztest – a nézők egyébként, akik az RTL applikációján, illetve weboldalán keresztül adhatják le a szavazataikat, többnyire Nagy Ervinre tippeltek. Ám Árpa Attila már az első menetben kiütéssel győzött.

 

„Amikor két színész verekszik, az olyan, mint amikor a felnőttfilmnél a jó forgatókönyvet hiányolod” – kommentelte mérkőzésüket Nagy Ervinnel. Árpa szerint Ervin nagyon vehemensen közelített felé, majd miután először megütötte, utána jött a kocsmai verekedés, ami nem az, amit tanult a ringben az elmúlt hét hónapban, csupán ösztön.

Balhés voltam, mert sokáig én voltam a legkisebb, és mindig belém kötöttek 

– magyarázta Árpa Attila. Üzent a kritikus kommentelőknek is, akik sportszerűtlennek tartották, miután Nagy Ervint egy ütéssel leterítette a földre.

Attila azt mondja, kicsit összezavarodott, amikor Ervin a földre került, de aztán azt szuggerálta, hogy ne keljen fel a saját érdekében, mert akkor nem lett volna más választása, mint megpróbálni azonnal újra kiütni. Fontosnak érezte, hogy beszéljen Ervinnel még a ringben. Azonnal megölelte és elmondta neki, hogy szereti, bocsánatot kért tőle, amiért kiütötte.

Attila azt is hozzátette, hogy a pletykákkal ellenétében nem volt küzdősportos múltja, sokáig amerikai focizott, és mindig sportszerűen játszott.

Nekem egy Golyóm van, az edzőm neve az, vele edzek, és nem is kell több 

– árulta el a színész a további felkészülésről. Árpa azt is elmondta, hogy a csoportos edzéseken mindenféle emberrel, például rendőrrel is kesztyűzött.

Most vasárnap női könnyűsúlyban Sáfrány Emese és Dobos Evelin, férfi középsúlyban Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert, férfi nehézsúlyban pedig K.Kevin és Brasch Bence száll ringbe.

Hogy kinek szurkol Árpa Attila a jövő heti Sztárboxban, kiderül a fenti videóból.

A mérkőzésre jegyek még elérhetők ezen az oldalon.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#Sztárbox#árpa attila#összecsapás

Címlapról ajánljuk