Reggeli

„A buta ember azonosítja a taktikát a gonoszsággal” – Voksán Virág és Valentényi Laci csalódott, hogy kiestek a Nyerő Párosból

rtl.hurtl.hu

2023. október 27. 12:05

Voksán Virág és párja, Valentényi Laci lecsúsztak a Nyerő Páros dobogójáról, most a Reggeliben mesélik el a tapasztalataikat a játékról és a kiesésről.

A páros úgy gondolja, összekovácsolta őket a játék, természetesen a kiesés miatt csalódottak.

Kár is lenne tagadni, mi is azért mentünk be, hogy nyerjünk

– mondta Virág a Reggeliben.

A dj szerint ez egy verseny, tehát mindenki szeretne első lenni. Azonban nemcsak az számított, milyen ügyesek a játékokban – úgy gondolja, nagyon sikeresek voltak –, hanem az is, hogyan taktikáznak.

A taktika a játék része. Amíg ezt nyíltan, őszintén teszi egy páros, addig minden rendben van. Azzal van a baj, ha valaki úgy taktikázik, hogy ezt »szívnek« szeretné beállítani

– vallja Virág.

Hogyan kerülték el a veszélyzónát, és miért választották azt a taktikát, amit szerintük Evelinék már a legeleje óta csinálnak? Hogyan élte meg Laci – aki eddig nem volt médiaszereplő – a reflektorfényes szereplést? Kiderül a fenti videóra kattintva.

A Nyerő Páros 7. évadának utolsó szimpátiaszavazásán Vastag Csabáék és Voksán Virágék kerültek a veszélyzónába. Itt nézheti vissza a szavazást:

#Reggeli#Videó#Bulvár#Nyerő Páros#voksán virág#valentényi lászló#kiesés

Címlapról ajánljuk