Reggeli

„Csobot Adél látni fogja, ahogy verik Istenes Bencét” – október 29-től indul a Sztárbox

rtl.hurtl.hu

2023. október 20. 11:06

Ütős vasárnapok következnek az RTL-en, 18 év szünet után visszatér a Sztárbox! Október 29-től minden vasárnap 19 órától az ökölvívásé lesz a főszerep az RTL műsorán. Hogy miben lesz más ez az évad az előzőknél és milyen izgalmakra számíthatnak a nézők, arról Szujó Zoltánt,  a Sztárbox műsorvezetőjét és Verebély Marcellt, a műsor kreatív producerét kérdeztük. 

Igazán ütősnek ígérkezik a Sztárbox idei évada: az élő showműsorban három súlycsoportban csapnak össze a hazai sztárvilág csillagai. A versenyzők női könnyű-, férfi közép- és férfi nehézsúlyban mérik össze tudásukat, több fordulóban.

A műsorvezető Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán lesz, a szakmai supervisor Kovács Kokó István lesz.

„Extra dramaturgiai fordulat, hogy Csobot Adél látni fogja, ahogy verik Istenes Bencét” – tette hozzá Szujó Zoltán a Reggeliben, ugyanis Adél lesz a műsorvezető, miközben gyerekeinek apja ifj. Schobert Norbival fog küzdeni.

Van, aki már fél éve elkezdte a felkészülést. Az idei évad versenyzői már most többet járnak edzeni, ezért sokkal izgalmasabb lesznek ökölvívás szempontjából, mint az első két évadban 

– mondta Szujó.

A sztárok felkészüléséről több hónapja az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István és szakemberekből álló csapata gondoskodik.

Nagyon kíváncsi leszek Rácz Jenőre, amúgy is olyan Papp Lacis testalkata van

 – árulta el személyes kedvencét Szujó Zoltán, aki azt is elárulta, hogy Rácz Jenő családjában több ökölvívó is van.

A Reggeliben a műsor kreatív producere azt is elárulta, hogy a boxon kívül még milyen extra show-ra számíthatnak a nézők.

Sztárbox október 29-től minden vasárnap 19 órától az RTL-en. A mérkőzésekre az Eventim felületén lehet jegyet vásárolni. Az összecsapásoknak a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. A résztvevőkről és a szabályokról ide kattintva tudhat meg többet, a negyeddöntők menetrendjét pedig itt tudja megnézni.

#Reggeli#Videó#Sztárbox#Bulvár#csobot adél#verebély marcell#szujó zoltán#box#curtis

Címlapról ajánljuk