Reggeli

Varnus Xavér házat vett Olaszországban: Újlipótvárosban egy teremgarázst sem lehetne venni

rtl.hurtl.hu

2023. október 6. 11:29

Varnus Xavér orgonaművész folyton utazik, költözik. Télen Olaszországban él, nyáron Kanadában, most pedig Magyarországon van, koncertezik. Legújabb szerzeménye egy XII. századi ház Olaszországban, ahova novemberben költözik majd ki.

A Reggeliben azt is elárulta, hogy a vásárlás nem az „újgazdag attitűd” része, ugyanis a történelmi házat átszámítva 12 millió forintért vette meg. Ebből a pénzből Magyarországon egy teremgarázst nem lehet megvenni, tette hozzá.

Egy viszonylag kényelmesebb belvárosi lakás árát osztottam szét a világ különféle tájain, és mindig az időjárásnak megfelelően utazgatok


– mondta az orgonaművész a Reggeliben.

Nevetve hozzátette azt is, bár a lakás már lakható, a bútorokkal lesz egy kis feladat, ugyanis az épület a korabeli építészeti adottságok miatt olyan keskeny ajtókkal van ellátva, hogy nem férnének be a nagyobb elemek. Csak és kizárólag a helyszínen összeszerelhető bútorokat tud majd bele tenni, mondta el.

Az terveivel kapcsolatban azt mondta,

iszonyatosan erősen a múltban élek, foglalkoztat a jövő, de a máról mindig elfeledkezem.

A fenti videóra kattintva kiderül az is, hogy

  • mit mondott Fábry Sándor az orgonaművésznek az öregedésről és az életről,
  • kinek a műsorában lesz az éppen csak hazatért művész az első beszélgetőpartner,
  • sőt az is kiderül, hogy bár hosszú évek óta nem adott karácsonyi koncertet, de idén valami nagy durranással készül az ünnepekre.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#varnus xavér#kanada#utazás#ősz#karácsony#koncert#orgonaművész

Címlapról ajánljuk