Reggeli

Nagy Feró: Valahogy egy kicsit mintha szegényebbek lennének a gazdálkodók

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 11:56

45 éves idén a Beatrice, nagyszabású koncerttel készülnek az év végén. Erről, nyári fellépésekről és az unokákról is mesélt Nagy Feró a Reggeliben, és azt is elárulta, hogy szeretné-e, ha az életéről film készülne.

Nagy Feró úgy tapasztalta, idén nyáron kevesebb fellépésük volt. „Valahogy egy kicsit mintha szegényebbek lennének a gazdálkodók. Van olyan zenekar, aki ezt nem ismeri el, de kevesebb a buli. Nem 70 buli van, hanem csak 40, az azért nagy különbség” – mondta.

Ha nem fellépéssel, akkor az unokákkal tölti az időt a Beatrice frontembere. Nagy Ferónak négy unokája van, egy 7, 4, 2 és egyéves. Ők hét napból négyet teljesen lefoglalnak az életéből, mesélte. 

Ott nincs szabadidő. Egy szülő, amikor neveli a gyerekeit, parancsolgat neki, a kicsi meg szalad oda hozzám, hogy papa, védjél meg a szülői önkénytől

– mondta.

Szerinte azért is szeretik őt az unokái, mert nála mindent meg lehet csinálni.

Jövőjüket, szakmájukat viszont nem ő akarja eldönteni. 

Szülőként is ugyanígy viselkedtem, de nagyapaként is, hogy ne döntsem el, hogy legyen belőled egy jó dobos vagy egy jó gitáros. Lehetőleg mindent meg kell mutatni neki az életből, aztán válassza ki, hogy mi érdekli.

A színpadon a legnagyobb unokája ugyanakkor már fellépett vele. Óriási siker volt, szerinte kisgyerekkel, kiskutyával mindig népszerűnek lehet lenni. 

A Beatrice idén 45 éves, december 9-én nagykoncertet tartank az MVM Dome-ban, a budapesti Rammstein-koncerthez hasonlót szeretnének, csak „magyar körülmények között”. Nagy Ferót teljesen lenyűgözte a német együttes fellépése, „ilyet én még életemben nem láttam”, mondta. 

Nagy Feró a Reggeliben arról is beszélt, hogy bár nem gondolta volna, de a Keresztanyu című sorozat egy újabb népszerűséget hozott neki. Azt is elárulta, hogy szeretné-e, ha az életéről film készülne. 

Két-három ilyen álmodozó megkeresett, hogy csináljunk az életemről egy filmet. Én elmondtam, csak olyan filmben vagyok hajlandó részt venni, ami játékfilm, nem dokumentumfilm. Ki kíváncsi arra 40 évvel később, hogy kijött a rendőr és elvitt. Ez benne lehet attól még, de ne erről szóljon. A rock and roll arról szól, hogy imádunk zenélni, imádjuk a csajokat és imádunk piálni.

#Reggeli#Videó#Bulvár#nagy feró#nyár#koncert#unoka#nagyapa

Címlapról ajánljuk