Reggeli

Ez lehet a sorsa Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 11. 10:49

Jókora Tóth Gabi-portré díszíti Krausz Gábor karját, és a szakításuk hírén sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ezek után mi lesz a sorsa a tetoválásnak.

Rossz hír, hogy száz százalékosan egy tetoválást sem lehet eltüntetni, de vannak lehetőségek, ha valaki megszabadulna egy régi tetkótól. Weide Ancsa tetováló- és festőművész a Reggeliben ismertette ezeket. 

„Ha rajtam múlna, én elkezdenék azon gondolkodni, hogy levetessem” – fogalmazott Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásáról. Ezt lézerrel lehet megvalósítani, vagy pedig takarni lehet egy sokkal nagyobb, fekete mintával. 

A tetoválóművésznek bár a lézeres eljárásokban nincs tapasztalata, takart már el korábbi, akár rosszul sikerült tetoválásokat vagy sebeket, hegeket. 

Weide Ancsa arról is beszélt, hogy ő igyekszik lebeszélni a hozzá forduló szerelmeseket a „csöpögős” közös tetoválásról, például lakatokról és kulcsokról, és valami olyat javasolni helyette, ami egy szakítás esetén kevésbé kellemetlen.

Az összetartozást másképpen is ki lehet fejezni, csak a szerelem az embert nagyon el tudja vinni, és ezért próbálunk segíteni. 

99 százalékban hallgatnak ránk a vendégek, és egy olyan közös tetkót találunk ki, amit később egy szakítás esetén is be tudnak vállalni” – fogalmazott a tetoválóművész a Reggeliben. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#válás#szakítás#tetoválás#tetoválóművész#szerelmes pár#weide ancsa

Címlapról ajánljuk