Reggeli

Lengyel Feri lánya anyatejével gyógyítja szemárpáját, amit a macskák váltanak ki

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 10:15

Van, aki attól tart, hogy lemerül a telefonja, és van, aki a liftbe nem mer beszállni. Járai Kíra szinkronrendező és Lengyel Ferenc színész, rendező őszintén meséltek az irracionális félelmeikről, és Miller Dávid is elárulta egy eddig titkos félelmét.

Járai Kíra klausztrofóbiával küzd, de nem minden esetben jelentkezik nála: a liftbe beszállva nem érzi magát bezárva, azonban Korok Fatima világrekord merülését nézve úgy érezte, menten megfullad az ágyban fekve.

Lengyel Feri a bezártságtól nem fél, azonban a macskáktól retteg: 

A családtagjaim szórakoztak velem mindig, hogy olyan képeket küldtek, amin egy macska van. Elég ha a képet látom, egy szőrös szönyeteget látok magam előtt

– mesélte Feri, és hozzátette, hogy a lányáéknak két macskája is van. Ha macskákkal van egy légtérben, fizikai tüneteket is produkál:

Ha hosszú ideig lennék velük, vagy hozzáérek, akkor hirtelen egy hatalmas árpa van a szememen

– mondta a színész és kifejtette, hogy ilyenkor a lánya anyatejét szokta a szemébe cseppenteni pipettával, mert olyan anyagok vannak benne, amik rögtön segítenek rajta.

Papp Gergő és Járai Kíra is a macskáktól rettegő emberek csoportját erősítik Kírának azonban van egy másik különös félelme is: 

Nekem lépcsőfóbiám van

– osztotta meg Kíra. Az idegállapotától függően jön elő ez a fóbiája, de pont ezért lépcsőzik sokat, hogy leküzdje ezt a rettegését. Ezzel Miller Dávid is egyetértett, neki a liftekkel van problémája, ezért ő is gyakran liftezik:

Direkt azért megyek lifttel, hogy megmutassam a liftnek, hogy ki a főnök

– mesélte a műsorvezető.

#Reggeli#Videó#miller dávid#járai kíra#papp gergő#lengyel feri#fóbia#félelem#lépcső#macska#lift

Címlapról ajánljuk