Reggeli

Balogh Levente: Ne mondjunk soha többet, mint amik vagyunk

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 10:27

Balogh Levente üzletember és Pácz Viki humorista arról beszélgettek, hogy milyen tanításokat és tulajdonságokat hoznak otthonról. Levente elárulta, hogy rengeteg olyan dolgot tanult a szüleitől, amiknek jó hasznát vette az üzleti életben, és Szabados Ági is megosztotta, hogy milyen példát látott otthon.

A Reggeli stúdiójában Balogh Levente volt a vendég, aki saját bevallása szerint az anyai nagyapjától örökölte üzleti vénáját. Nagyapjának Mosonmagyaróváron volt húsgyára, Budapesten pedig húsüzletei. A Cápák között befektetője azt is a családjától tanulta, hogy a szakma szeretete sokkal fontosabb, mint a pénz. 

Balogh Levente megosztotta: az apukája filozófiáját követve él, így számára az üzleti életben a legfontosabb a tisztesség. Karrierje során előfordult már, hogy bizonyos módszerekkel a konkurensei jobb eredményeket értek el, de ő akkor is az édesapja tanítására gondolt. 

Levente, mi nyugodtan alszunk

– idézte az akkori gazdasági vezetője szavait. 

Pácz Viki humorista a család fontosságát hozta fel, mint otthonról hozott tanítást, és elárulta, hogy a szülinapokra is közös programokat, élményt ajándékoznak egymásnak. Szabados Ági úgy véli, a szorgalmát és a munka iránti alázatot tanulta a szüleitől:

Apukám mozdonyvezető volt, anyukám meg kalauz, és soha, de soha nem panaszkodtak, hogy menniük kell dolgozni

– emlékezett vissza Ági. Tihanyi Peti is hasonlóakat hozott otthonról, a kitartást és az egyenességet is említette.

Sok olyan tulajdonság is van, amit a szüleinktől veszünk át: Balogh Levente a hitelességet hozta fel példának:

Azt kommunikáljuk magunkról vagy az általunk létrehozott produkcióról, hogy ne mondjunk soha többet, mint amik vagyunk, vagy amit létrehozunk

– mondta az üzletember. Szerinte nagyon fontos, hogy mindennek legyen alapja.

Pácz Viki úgy érzi, hogy a szüleinek köszönheti a humorát és az öniróniát, de egy rossz tulajdonságot is említett:

Ez a nagyszájúság, ez a kicsit akaratosság, ez a fajta törtetés is otthonról jön

– mondta Viki, és hozzátette, hogy megtanulta már, hogy nem mindig neki van igaza, de a pillanat hevében mindig kiáll magáért. Ági is megosztott egy negatív tulajdonságot, amit szerinte az apukájától örökölt: türelmetlennek tartja magát, sokszor magával szemben is.

Hozzászólna? 

#Reggeli#Videó#szabados ági#balogh levente#Pácz Viki#Tihanyi Peti#szülők#tanulás#tulajdonság#hitelesség#tanítás

Címlapról ajánljuk