Reggeli

Megszólalt a magyar divattervező, aki Palvin Barbi menyecskeruháját készítette

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 8:59

Az amerikai Vogue magazin lerántotta a leplet: vaskos cikket közölt Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse esküvői ceremóniájának részleteiről. Ebből az is kiderült, hogy a menyecskeruha elkészítésére Merő Péter divattervezőt kérték fel, aki most a Reggeliben árulta el a részleteket. 

A Vouge bemutatta azt a Vivienne Westwood menyasszonyi ruhát is, amelyben Palvin Barbit oltár elé vezette szíve választottja. Éjszaka azonban, magyar szokás szerint, Barbi menyecskeruhát húzott, amit a nemzetközileg is elismert Merő Péter tervezett.

Tradicionális, pörgős szoknyát szeretett volna 

– árulta el a magyar divattervező Palvin Barbi kívánságát. Merő Péter szerint a szoknya hosszúsága nagyon fontos volt a modell számára, hiszen Barbi nagyon jól tudja, melyik hosszúság áll neki a legjobban.

Heteken át ment a titoktartás

A legnagyobb titoktartás mellett egyeztették le a legapróbb részleteket is. Péter nem először dolgozott együtt a nemzetközi modellszakmában elismert magyar szépséggel. Kezdettől fogva nagy volt az összhang közöttük, érezte, hogy Barbi tökéletesen megbízik benne.

Jimmy Chooval dolgozott közösen

A beszélgetésből az is kiderült, hogy minden egyes öltözethez más és más, erre az alkalomra készült Jimmy Choo cipő dukált. A világhírű cipőmárka alapítójával egyébként néhány hónapja Bangkokban találkozott a magyar divattervező, amikor tőle vehette át a Thai Silk Fashon Week alkotóinak 2. helyezettjének járó díjat.

Lassan egy éve találkoztunk, akkor még nem gondoltam volna, hogy egy helyen lesz az ő és az én munkám 

– mondta büszkén a divattervező Choo-ról, aki találkozásuk során végig nagyon kedves és nyitott volt.

Azt Merő is megerősítette, hogy Palvin Barbi „igenis, egy magyar esküvőt szeretett volna”, ám a pár nem éri be egy lagzival, azt már az rtl.hu-n is megírtuk, hogy a hagyományos magyar után egy második, amerikai stílusú esküvőt is tervez Palvin Barbara és újdonsült férje, Dylan Sprouse.

#Reggeli#Videó#Bulvár#palvin barbi#esküvő#dylan sprouse#menyecske ruha#Merő Péter#divattervező

Címlapról ajánljuk