Reggeli

Esztergályos Cecília élő adásban intett be a csalóknak: Az egész hamis, és disznók. Tessék szíves lenni ezeket megbüntetni!

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 11:53

Esztergályos Cecília színművész nemrég életműdíjat kapott, a Reggeli vendégeként azt is elmesélte, hogyan ünnepelte a kitüntetést: munkával. Jelenleg egy sorozatban forgat, azt azonban nem mondta el, mit és hol. Sajnos az utóbbi időben hazugságok jelentek meg róla a sajtóban, most azoknak is üzent, akik tönkretennék a karrierjét.

Esztergályos Cecília szerint nemrég olyan cikkek jelentek meg, amelyben hamis interjúkat közöltek vele, képeket használtak fel róla egy orvosi beavatkozás reklámozásához. Reumatológiai tematikában jelent meg írások a színművésszel. A művésznő azonban hangsúlyozta: nem kérdezett tőle senki semmit, nem adott interjút a témában.

Vannak rohadt csalók, akik azzal foglalkoznak, hogy tönkre tegyék, azt az embert, aki felépített egy karriert 60-70 év alatt

– mondta a színművésznő a Reggeliben, momentán magára gondolt.

Az egész hamis, és disznók. Tessék szíves lenni, ezeket a csalókat megbüntetni

– üzente.

Mivel finoman szeretett volna fogalmazni azt kérte, úgy büntessék meg a csalókat, hogy többet ne legyen kedvük újra ezzel foglalkozik. Szerinte félrevezetik az embereket, orvosságot ajánlanak az ő nevében, és ezt nem lehet. Arra kért mindenkit, forduljanak a csalók ellen.

A munka viszont nem áll meg

A színésznő nemrég nyolcvan éves volt, saját bevallása szerint mindenféleképp érzi a korát, de imád játszani és ha kell, akkor megy, mondta. Volt olyan időszak még a pandémia előtt, hogy egyszerre tizenhárom darabban játszott hat színházban. Persze nem csak a színpadon alkot, fest és kerámiákat készít. Nyolcvanadik születésnapja alkalmából lesz kiállítása is.

Kiemelete, nagyon szereti a közönséget, munkával fogja tölteni a nyári szünidőt is, amikor éppen nem kell a színházban lennie megpróbál majd az új darabokra felkészülni. Nyárral kapcsolatban azt mondta, reméli, hogy béke és egészség lesz. Azt kívánja ne hagyja el az embereket a hitük.

Június elején a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjasa lett Macskafogó rendezője, Ternovszky Béla mellett, Reviczky Gábor színművész, Mészáros Márta filmrendező és Esztergályos Cecília színművész is. Mindannyiuk szerint ez azért nagy megtiszteltetés, mert szakmai zsűri, szakmai szempontok alapján döntött.

#Reggeli#Videó#Bulvár#esztergályos cecília

Címlapról ajánljuk