Reggeli

Berki Mazsi megszólalt az életében történt óriási változásról, és reagált a rosszindulatú cikkekre is

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 13:42

Berki Mazsi elköltözött Budapestről, és közösségi médiás jelenlétét is jócskán visszafogta. Mazsi arról is beszélt a Reggeliben, hogy hogyan éli meg a róla szóló rosszindulatú cikkeket, és mi segített neki a gyászfeldolgázásban. Nagy feladat volt számára megtervezni és elintézni Berki Krisztián síremlékét.

Berki Mazsi kislánya már 19 hónapos. Anyukája szerint Emma igazi csodababa, szeret enni, imád utazni, a bölcsődében is olvadoznak tőle, persze ő édesanyaként megkapja a nehezebb pillanatait, a kislány erős akaratát is.

Boldog baba, jó ránézni, nagyon sokat mosolyog

– árulta el a büszke édesanya.

Mazsi januárban elköltözött Budapestről, Székesfehérváron kezdett új életet. Azt mondja, úgy érezte, ahhoz, hogy tovább tudjon lépni, kell a változás.

A Római-parton laktunk sokáig. Megmondom őszintén, már nem mentem mindig olyan boldogan haza. Úgy éreztem, hogy szükséges egy kis környezetváltozás, hogy új életet tudjunk kezdeni. Hogy ne minden nap abban a lakásban ébredjünk fel, ahol rengeteg közös emlék vár

– tette hozzá.

Mazsi az utóbbi időben sokkal visszafogottabb lett közösségi oldalain. Van, hogy hetekig nem tesz ki új posztot. A döntés tudatos volt, de Mazsi nem titkolja, hogy alkotói válságba is került.

A kislányom édesapja vezetett be a social médiába, mindig ő nézte meg a posztjaimat, és most teljesen egyedül maradtam ebben

– vallotta be.

De azt sem titkolja, hogy jól esik neki kicsit visszavonulni, és a saját, valódi életét élni.

Az anyák napját nehezen élte meg, mert május első vasárnapja majdnem egybeesett Berki Krisztián halálának évfordulójával. Vannak könnyebb és nehezebb napjai, de úgy érzi, az sokat segített a gyászfeldolgozásban, hogy végre elkészült Krisztián síremléke.

Lehet, hogy valaki ezen nevet, de nekem ez egy nagyon nehéz feladat volt az életemben. Hónapokig tartott, mire kitaláltam, hogy milyen formája, milyen mérete legyen, és hogy méltó legyen hozzá 

– mondta.

Mazsi életét az sem könnyíti meg, hogy szinte minden nap olvas magáról bulvárhíreket. Új párkapcsolatáról is sokat cikkeztek már, ő viszont nem szívesen beszél róla, ahogy fogalmazott, nem szeretne elkiabálni semmit.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#Berki Mazsi#Berki Renáta

Címlapról ajánljuk