Reggeli

Peter Srámek: Túlvállaltam magam, de azt hiszem, most kell nyomni

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 12:03

150 embernek adott elő New Yorkban Peter Srámek. A repertoárban voltak régi Jimmy-slágerek, Korda György-számok és A Király sorozat zenéi is.

New York-i útján született egy érdekes kép, ami Insta-oldalára is felkerült, ezen Peter a Wall Street bikájának heréit fogja.

Peter Srámek: Túlvállaltam magam, de azt hiszem most kell nyomni

A 3,2 tonnás bronzszobor megérintése szerencsét hoz, tartja a mondás, Peter nem bízta a véletlenre, két kézzel markolta szerencséjét. Nem jutott mindenre ideje, ezért bízik benne, hogy megy még Amerikába.

A magyar közösség alig akarta elengedni Petert a koncertről, másfél órát énekelt nekik. Az RTL+ Király című sorozatát a New Yorkban élő magyarok is nézték, ezért nagyon örültek, hogy Srámek a betétdalait is elénekelte. A Fókusz számolt be arról, hogy Srámeket a tengerentúli rajongók „megkoronázták”, ami kissé felbőszítette Zámbó Mariettát, hiszen Jimmy volt szerinte az egyetlen és igazi Király.


Az énekes egy nagyobb koncertet is tervez Magyarországon, de egyelőre csak Szlovákiában turnézik. Annyi fellépése van, hogy már csak hétköznapokat tud vállalni. Úgy érzi, túlterhelte magát, de nem akar panaszkodni.

#Reggeli#Videó#peter srámek#new york

Címlapról ajánljuk