Megható: Tóth Vera ugyanabban a stúdióban vette fel az állami gondozott Cinivel közös dalukat, ahol sajátját énekelte fel először 19 évesenTóth Vera évek óta együtt dolgozik a Világ Szépe Alapítvánnyal, ami egy 13 éve működő alapítványi iskola, ahol 160 állami gondozásban élő diák is tanul. Az ő sorsukat 18 éves kor fölött is egyengetik. Verát az alapítvány nemrég egy 19 éves jó hangú lánnyal kereste meg: amikor Vera meghallotta Cinit énekelni, nem hitt a fülének, azonnal fel akart vele venni egy közös dalt, ami gyermeknap alkalmából jelent meg.
Reggeli

Megható: Tóth Vera ugyanabban a stúdióban vette fel az állami gondozott Cinivel közös dalukat, ahol sajátját énekelte fel először 19 évesen

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 12:02

Tóth Vera évek óta együtt dolgozik a Világ Szépe Alapítvánnyal, ami egy 13 éve működő alapítványi iskola, ahol 160 állami gondozásban élő diák is tanul. Az ő sorsukat 18 éves kor fölött is egyengetik. Verát az alapítvány nemrég egy 19 éves jó hangú lánnyal kereste meg: amikor Vera meghallotta Cinit énekelni, nem hitt a fülének, azonnal fel akart vele venni egy közös dalt, ami gyermeknap alkalmából jelent meg.

#Reggeli#Videó#Bulvár#tóth vera#világ szépe alapítvány#állami gondozás#cini

Címlapról ajánljuk