Reggeli

Közgazdászként végzett és imád gamerkedni a Miss Influencer győztese

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 11:14

Nem örültek Szőke Rebi szülei, hogy elkezdett tevékenykedni a közösségi oldalakon, de a munkájának meglett a gyümölcse: ő lett Miss Influencer. Rebi több különdíjat is kapott, ezek után viszont biztos volt benne, hogy a koronát már nem nyeri el. Tévedett. 

A Miss Influencer nem egy klasszikus szépségverseny: a zsűri nagy hangsúlyt fektetett a jelentkezők kreativitására és személyiségére is. Szőke Rebi közgazdászként végzett az egyetemen, de nem akart soha egy irodában ücsörögni, ezért kipróbálta, mit tud elérni a social médiában és egy olyan területen is jeleskedik, ami inkább férfiasnak mondható: gamerként is tapasztalt. A covid alatt kereste a helyét, sokat edzett és szerzett egy személyi edzői bizonyítványt, jelenleg esztétikai specialistának tanul és szalont szeretne nyitni Budapesten. 

Mai napig nem tudtam feldolgozni az eseményeket, hihetetlen ez az egész. Versenyezni is imádok, úgyhogy nagy reményekkel vágtam bele. A Miss Influencer előtt nem készítettem videókat, nekem ez új terep volt 

– mondta Szőke Rebi a Reggeliben.

A Miss Influencer top 12-je Rebi szerint olyan erős mezőny volt, hogy nem lehetett tudni az utolsó pillanatig, ki fog nyerni. A verseny zsűrijében ott ült Kabát Peti is.

Nekem az tetszik a legjobban a Rebiben, hogy tök vicces tartalmakat gyárt és oszt meg, amikor nincs belőve a haja és nincs kisminkelve 

– mondta Kabát Peti a Miss Influencer győzteséről. 

A verseny fődíja egy páros álomutazás Dubaiba, 5 millió forint, alagútvacsora a Tropicariumban. Rebi elárulta, hogy a legfőbb támogatója a párja, aki nem csak biztatja, de ő készíti a legjobb fotókat és videókat is, amiket láthatunk róla a közösségi oldalakon.

#Reggeli#Videó#szőke rebi#miss influencer#kabát peti#gamer#közgazdász#esztétikai specialista

Címlapról ajánljuk