Az a mély bölcsesség határozta meg Lang Györgyi személyiségét, amit nem könnyű élete adott neki – emlékezett vissza Németh Kristóf az énekesnőreNémeth Kristóf is elbúcsúzott a hétvégén elhunyt Lang Györgyitől, akit személyesen ismert. Kollgéák voltak az RTL-ben és a Klubrádióban is. Sokat dolgoztak együtt, és még többet buliztak. Persze nemcsak az emlékezésről volt szó a Reggeliben, hanem arról is, hogy a színész harmadszorra is apuka lesz – augusztusra várják az újabb kisfiút a családba. Arról is beszélt, milyen színházi előadásokkal készülnek társulatával Szentendrén.
Reggeli

Az a mély bölcsesség határozta meg Lang Györgyi személyiségét, amit nem könnyű élete adott neki – emlékezett vissza Németh Kristóf az énekesnőre

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 11:42

Németh Kristóf is elbúcsúzott a hétvégén elhunyt Lang Györgyitől, akit személyesen ismert. Kollgéák voltak az RTL-ben és a Klubrádióban is. Sokat dolgoztak együtt, és még többet buliztak. Persze nemcsak az emlékezésről volt szó a Reggeliben, hanem arról is, hogy a színész harmadszorra is apuka lesz – augusztusra várják az újabb kisfiút a családba. Arról is beszélt, milyen színházi előadásokkal készülnek társulatával Szentendrén. 

#Reggeli#Videó#németh kristóf#lang györgyi#színész#apuka#háromgyerekes#Kultúra

Címlapról ajánljuk