Három nappal Istenes Bence születésnapja után debütál az RTL vadiúj vetélkedője, ahol a műsorvezető a közönség soraiból választja ki a játékosokatGyors, laza és humoros, no meg szívatásból sem lesz hiány. Volt olyan keménykötésű játékos, aki elsírta magát, miután elvihette a nyereményt – árulta el Istenes Bence a május 15-én debütáló Tippelj és Vidd El! című vetélkedőről a Reggeliben. A formátum azért is lesz igazán izgalmas, mert Bence a közönség soraiból fogja kiválasztani a játékosokat, akiknek az lesz a feladatuk, hogy hétköznapi, kereskedelmi forgalomban kapható árucikkek értékét a lehető legpontosabban megtippeljék. A műsor annyira népszerű volt az Egyesült Államokban, hogy ötvenhárom évadot élt meg, a hazai készítők szerint is garantált a siker.
Reggeli

Három nappal Istenes Bence születésnapja után debütál az RTL vadiúj vetélkedője, ahol a műsorvezető a közönség soraiból választja ki a játékosokat

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 9:32

Gyors, laza és humoros, no meg szívatásból sem lesz hiány. Volt olyan keménykötésű játékos, aki elsírta magát, miután elvihette a nyereményt – árulta el Istenes Bence a május 15-én debütáló Tippelj és Vidd El! című vetélkedőről a Reggeliben. A formátum azért is lesz igazán izgalmas, mert Bence a közönség soraiból fogja kiválasztani a játékosokat, akiknek az lesz a feladatuk, hogy hétköznapi, kereskedelmi forgalomban kapható árucikkek értékét a lehető legpontosabban megtippeljék. A műsor annyira népszerű  volt az Egyesült Államokban, hogy ötvenhárom évadot élt meg, a hazai készítők szerint is garantált a siker.

#Reggeli#Videó#Bulvár#Tippelj és vidd el#nyeremény

Címlapról ajánljuk