Reggeli

Solyom Bernit éveken át bántották az iskolában, ebből ma már inspirálódik

rtl.hurtl.hu

2023. április 26. 11:25

A Reggeliben mesélt első önálló daláról, és az ahhoz készült videóklipről Solyom Bernadett, az X-Faktor győztese.

„A szabadságról és a mostani generációról szól” – mondta el a Szabad című friss daláról Solyom Berni, amit alapvetően ez a két fő motívum is ihletett. Hozzátette azt is, neki nemcsak emberként, hanem művészként, a zenében is nagyon fontos, hogy szabad lehessen. Emellett nagy motiváció volt, hogy megugorja a saját megfelelési vágyát is.

Sok fiatalt bántanak az iskolában, akár az osztálytársak, akár mások. Kisebb koromban engem is bántottak

– mondta el azzal kapcsolatban, hogy miért kaphatott az első önálló dalában központi szerepet a szabadság.

Engem is csúfoltak felsőben

– mesélte, de hozzátette azt is, ebből ő maga is tudott inspirálódni és másoknak is szeretne példát mutatni abban, hogyan legyenek önmaguk. A zene mellett természetesen a sport, a kosárlabda is segített neki kijönni a nehéz helyzetből.

Mivel a bakelitlemezek különösen tetszettek neki – beszerzett egy saját lejátszót is. A TikTok-on látott szimpatikus videókat elküldte a producer mellett a klip készítőjének is, így hozták össze a képi világot. Mindenképp az volt a cél, hogy ne legyen sablonos a videó, többet szerettek volna mutatni mint egy stúdióban felvett dal – hangsúlyozta. 

Solyom Berni egyébként fellép az idei Sziget Fesztiválon is, ahol még nézőként sem járt soha.

Azzal számolok, hogy nagyon sok ember lesz, már elkezdtem gondolkozni, milyen dalokat szeretnék vinni, a cél, hogy még több saját dalt tudjak majd a színpadra állítani. Nagyon várom, mint fellépő és mint néző is

– mondta.

#Reggeli#Videó#Kultúra#klippremier#solyom berni#solyom bernadett#videóklip#új dal

Címlapról ajánljuk