Reggeli

„Abban a pillanatban nincs az embernek ideje gondolkodni” – megszólalt a magyar férfi, akit Robbie Williams 20 év után ismét a színpadra hívott

rtl.hurtl.hu

2023. március 17. 11:19

Maga a tény, hogy Gregus Vidor járt Robbie Williams koncerteken, nem olyan meglepő, az viszont annál inkább, hogy kétszer színpadra is állt.

Vidor igazi rajongónak tekinthető, hiszen elmondása szerint körülbelül 11 Robbie Williams koncerten járt eddig.

Ha úgy vesszük, hogy kettőn hívott fel, ez már csak egy 20 százalékos arány

– viccelődött a Reggeliben.

Vidor először 20 évvel ezelőtt állhatott Robbie Williams mellett színpadon, most március 14-ei koncertjén ismét rá esett a zenész választása.

Abban a pillanatban, amikor rábök az emberre, és azt mondja, olyan nagy vagy, gyere föl, abban a pillanatban nincs az embernek ideje gondolkodni

– azt mesélte, csak öt perccel később, az adrenalinsokk után realizálódott benne, hogy milyen jó, hogy ismét őt hívta fel a színpadra.

A második sokk akkor jött, amikor az erről készült fényképet, a 20 évvel ezelőttivel maga Robbie Willams osztotta meg. A zenész ugyan nem emlékezett korábbi találkozásukra, a történetre úgy derült fény, hogy Vidor elmesélte korábbi élményét a biztonsági személyzetnek, akik elkérték tőle a 20 évvel ezelőtti fotót.  

Nem gondoltam volna, hogy ez felrobbantja az internetet

– mondta.

A Reggeliben azt is elárulta, hogy tizenharmadikként érkezett az arénához. Fél 5 körül már a koncert helyszínén volt, Robbie Willams pedig 9 óra körül lépett színpadra.

#Reggeli#Videó#színpad#robbie williams#koncert#rajongó#élmények

Címlapról ajánljuk