Reggeli

Farkas Alexa VV Lisszának és Máriónak: Én a trash celeb kategóriát nem biztos, hogy vinném

rtl.hurtl.hu

2023. március 16. 8:51

Vajon mennyi időnek kell eltelnie egy kapcsolatban, hogy komoly döntések szülessenek? VV Lissza és Márió hivatalosan február 4-én jöttek össze, azóta egy közös intim tetoválás is hirdeti szerelmüket. Farkas Alexa szerint lassabban kellene élniük és megmutatniuk szerelmüket a külvilág előtt. 

Minden ember álarcot visel, hogy szerethető legyen a többi ember számára

– mondta a Reggeliben Farkas Alexa, aki azt tanácsolja a ValóVilág-villában összejött párnak, hogy ne a nyilvánosságnak akarják magukat produkálni. Elvégre otthon ők nem VV Lissza és VV Márió, hanem magánemberek.

Tetoválás vagy házasság? Alexa szerint a tetoválást lehet lájkolni, míg a házasságot nem, ezért is választották ezt a VV-sek. Márió szerint nem kell választani a két dolog között, és nem is említené őket egy lapon. 

Lissza azt mondta, azért nem fogja soha megbánni ezt az intim tetoválást, mert élete első szerelmét örökítette meg vele. Szabó Zsófi szerint viszont az új partnert zavarhatja szerelme testén az előző kapcsolat bizonyítéka.

Te nem fogod megbánni, de a következőt, aki jön, nagyon fogja idegesíteni.

Adás közben a nézők is szavazhattak arról, hogy az elhamarkodott döntések okozhatják-e egy kapcsolat vesztét, a videóban kiderül, mit gondolnak erről.

 

#Reggeli#Videó#kapcsolat#vv lissza#vv márió#farkas alexa

Címlapról ajánljuk