Reggeli

„Az első nap és az első hét nagyon durva volt, anyukám is mondta” – villaélményeiről mesélt VV Reni

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 9:55

Azt is elmesélte, meglepte a kinti világ. 

VV Reni 105 napot töltött a Való Világ 11 játékában, élete egyik meghatározó élménye volt a villalét, sok élménnyel gazdagodott és sokat tanult önmagáról is. Végül negyedikként végzett. A Reggeliben most elmondta, hogyan érzi magát ennyi idő után a villa falain kívül. 

Nagyon furcsa emberek között lenni, az, hogy elmehetek ide-oda

– kezdte a lány. 

Elárulta, hogy mennyire megváltozott az időérzékelése, a villában ugyanis nincs óra. A mai napig hajnali 4-5 óra körül tud csak elaludni, így a stúdióba érkezése előtt sem pihente ki magát rendesen – derült ki. 

Az első dolga, miután elhagyta a villát, az volt, hogy kimenjen a barátaival a városba enni, mondta. Már akkor nagyon sokan felismerték, fotózkodtak vele, ami meglepte őt.

„Mindenki mondta, hogy azt hitték, hogy sokkal nagyobb vagyok. 158 centi vagyok, de ilyen 167-nek gondoltak. Meg tök jól esett, hogy azt mondták, hogy aranyos vagyok” – mesélte. 

Viszont teljesen ledöbbent azon, hogy milyen drága élet fogadta őt. 

Mielőtt bementem, volt árstop a benzinen. Most amikor kijöttem és elmentem először tankolni, azt hittem, dobok egy hátast. Elmentem boltba, ruhaüzletbe, hát eléggé nagy változások voltak

– osztotta meg. 

VV Reni félve gondol arra, hogy a fodrász vajon mennyivel drágult, ott ugyanis még nem járt. 

A villaélményekről

VV Renit a villában megélt legrosszabb és legjobb pillanatokról is kérdeztük. Mély nyomot hagyott benne, hogy Melinával összevesztek, és ezt nem tudták helyrehozni, mondta. Azt pedig, hogy 99 nap után villamester lehetett, nagyon szerette, nagyon vágyott rá.

Az is kiderült, hogy mit szólt a családja ahhoz, ahogy a villában viselkedett. 

Az első nap és az első hét nagyon durva volt, anyukám is mondta, hogy nem így kellett volna. Nagyon trágárul beszéltem, rám se ismert, a második héttől kezdve változtattam ezen. Az első hetet kitörölném

– mondta.

Villatársai közül Lisszával, Ákossal, Krisztivel tartja a kapcsolatot, VV Danival pedig minden nap beszél. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#való világ#vv reni#drágulás#ársapka#villamester

Címlapról ajánljuk