Reggeli

Tomán Szabina: Három-négy éves volt a cégem, amikor több száz millió forint bevétellel rendelkeztem

rtl.hurtl.hu

2023. február 21. 9:44

Tavaly decemberben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége immár 23. alkalommal megrendezett üzleti eseményén, a Vállalkozók Napján különleges díjat vehetett át a Cápák között befektetője, Tomán Szabina: a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj elismerésében részesült. Arról is beszélt, szerinte miben rejlik a műsor sikere.

Tomán Szabina a Reggeliben elmondta, sokat jelent neki, hogy elnyerte a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat.

Három-négy éves volt a cégem, amikor több száz millió forint bevétellel rendelkeztem. Akkor éreztem azt, hogy tanultam évekig, és jöttek a kérdések a kis kezdő vállalkozóktól, nőktől.

Tomán Szabina pedig segített, mert nagyon jól tudta, milyen lehet nekik, hiszen nem olyan régen még ő is válaszok után keresgélt.

Idővel arra jutott, hogy ezt a segítségnyújtást valamilyen rendszerben kellene elhelyezni, ezért hozta létre a Tomán Mentorprogramot, ahol kimondottan olyan női vállalkozókat támogatott, akik valamiben elakadtak vállalkozásuk építése közben.

Tudást, piaci ismeretet adtam nekik, illetve azokat a skilleket, amikben jó vagyok

– mesélte az üzletasszony a Reggeliben. Közel 100 vállalkozó közül tizet választottak végül ki, akik részt vehettek a három hónapos, kimondottan nekik szervezett tanfolyamon.

Emellett pedig év elején elindult a Cápák között legújabb évada, ami hatalmas sikert aratott.

Én nem tipikus befektető vagyok, mert elsősorban vállalkozó vagyok. A cégemért és az embereimért felelek, és így is fektetek be. Ha valahova befektetek, akkor én azért a vállalkozóért, vállalkozásért felelek

– mondta.

Szerinte a Cápák között sikere abban rejlik, hogy miközben edukál, szórakoztat is, emellett pedig van benne kockázat. Ő személyesen azért szereti annyira, mert azt közvetítik, hogy vállalkozni lehet úgy is, hogy közben teljesen transzparens a cég működése.

 

 

#Reggeli#Videó#Cápák között#tomán szabina#vállalkozás#befektetés#mentor#díj

Címlapról ajánljuk