„Nehéz lett volna sorsközösséget vállalni” – Schadl György volt irodaigazgatója szerint nem kell sokat magyarázni, miért váltott munkátDr. Zavaczky Márk ügyvéd korábban 10 éven át a korrupcióval gyanúsított Schadl György irodavezetőjeként dolgozott. Azt mondta, szerinte nem kell sokat magyaráznia, miért döntött a váltás mellett. Ahogy fogalmazott, nehéz lett volna ezzel sorsközösséget vállalnia. Szerinte az egész Schadl-ügy rengeteget ártott a végrehajtói szakmának, amely ugyan egy jól jövedelmező szakma, de attól még nem lehet kijelenteni, hogy korrupt is lenne.
Reggeli

„Nehéz lett volna sorsközösséget vállalni” – Schadl György volt irodaigazgatója szerint nem kell sokat magyarázni, miért váltott munkát

rtl.hurtl.hu

2023. február 13. 9:11

Dr. Zavaczky Márk ügyvéd korábban 10 éven át a korrupcióval gyanúsított Schadl György irodavezetőjeként dolgozott. Azt mondta, szerinte nem kell sokat magyaráznia, miért döntött a váltás mellett. Ahogy fogalmazott, nehéz lett volna ezzel sorsközösséget vállalnia. Szerinte az egész Schadl-ügy rengeteget ártott a végrehajtói szakmának, amely ugyan egy jól jövedelmező szakma, de attól még nem lehet kijelenteni, hogy korrupt is lenne.

#Reggeli#Videó#végrehajtás#schadl györgy#korrupció

Címlapról ajánljuk