Reggeli

Alekosz: Ki lehet jelenteni, hogy a nők humortalanok és fantáziátlanok

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 8:58

Alekosz nemrég azzal robbantott a világhálón, hogy üzent Béres Anettnek, elérkezett az idő, hogy egy párt alkossanak. Ez nem jött össze, Alekosz szerint csak egyelőre. Nincs még vége – mondta cseppet sem szerénytelenül.

A ValóVilág korábbi győztese gyakran kapja meg kritikaként, hogy a párkeresést privátban, és nem ország-világ előtt kellene intéznie. Erre azt válaszolta a fanyalgóknak, hogy Anett is nyilvánosan keresi párját, ezért ő csak

a nő kétségbeesett segélykiáltását reagálta le.

Ez egy teljesen „natúr nyilvános ajánlat” volt Alekosz szerint. A baj ott van, hogy a nőkből szerinte hiányzik a humor és a fantázia.

Alekosz: Ki lehet jelenteni, hogy a nők humortalanok és fantáziátlanok
Balázs Mercedes a Reggeli stúdiójában

A csütörtöki Reggeliben Cedes, vagyis Balázs Mercedes volt Alekosz vitapartnere, aki szerint az a baj, hogy Alekosz az Instagramot női, a Facebookot férfi felületnek tartja – mindezt a színek alapján –, és csak a Facebookot használja párkeresésre, miközben a lány szerint sokkal többen használják már az Instát, így ott több lehetősége lenne párt találni.

A szerelemet a legfölsőbb szinteken kereső Alekosz elmondta, valóban nem találja az Instát elég pasisnak. Szerinte a férfiaknak legyen gondolata a világról, ne csak képeket tegyenek ki, ezért is használja inkább a Facebookot. Ami a kék színe miatt is egyértelműen a férfiaknak készült – tette hozzá.

Alekosz: Ki lehet jelenteni, hogy a nők humortalanok és fantáziátlanok
Nagy Alekosz

De vissza Béres Anetthez. Alekosz nagyon gálánsan egy sárgaborsófőzelék megevésére invitálta a Camponába Anettet. Hogy ezt nyomatékosítsa, telefonon is megkereste őt, de Anett – Alekosz szerint – nagyon gorombán elutasította. Cedes szerint az lehetett a baj, hogy Alekosz túl konkrét volt a főzelékkel, ha egy sétával próbálkozik, eredményesebb lehetett volna.

Alekosz utánanézett, hogy ki lesz reggeli vitapartnere, videókat nézett Cedes műsorvezetéséről, és megtetszett neki a lány fantáziája. Mivel ő már foglalt – jegyese van – műsorvezetőtársára, Schumacher Vandára vetette ki hálóját. Azt mondja, szerinte „benne is van fantázia”.

Alekosz: Ki lehet jelenteni, hogy a nők humortalanok és fantáziátlanok
Nagy Alekosz, Papp Gergő és Szabados Ágnes a Reggeli stúdiójában

A műsor egyik betelefonálója szerint Alekosz bunkón viselkedik a nőkkel, aki szerint viszont a nők azok, akik gyakran összekeverik egy férfi határozottságát a bunkósággal.

Papp Gergő szerint Alekosz sokat tett a külsőjéért, lefogyott, izmosabb lett. Erre a változásra is volt egy erős mondata a szívtiprónak:

Szeretném megteremteni a buta, primitív férfi külsőt,

mert szerinte az igazán vonzó nőknek ez tetszik. Ezért heti hétszer edz, és éppen gyúrós versenyre készül, ezért a munkáját is feladta, hogy eleget tudjon készülni. Elsőnek az Érd szépe versenyen indul, aztán tervei szerint világversenyeken is elindul majd. Cedes reméli, Alekosz egy ilyen versenyen megtalálja majd a szerelmet.

A Reggeli nézőit is megkérdezték, randiznának-e Alekosszal, íme az eredmény:

Alekosz: Ki lehet jelenteni, hogy a nők humortalanok és fantáziátlanok
11:89

 

#Reggeli#Videó#Nagy Alekosz#Balázs Mercedes#cedes#párkapcsolat#vita

Címlapról ajánljuk