Nagy Melanie kitálalt: „Több mint negyvenmilliós adóssággal maradtam két gyerekkel”Nagy Melanie és G.W.M. között most zárult le a szakítás jogi része, ami nem éppen előnyösen alakult a megcsalt fél számára. Ugyanis Melanie több mint negyvenmillió forintos adóssággal maradt két gyerekkel, ráadásul a gyerektartás várt összegének csak a negyedét fogja megkapni. Hogy mit szól ahhoz, hogy egykori párjának és Kulcsár Edinának máris közös gyermeke születik, arról is kérdeztük a Reggeliben.
Reggeli

Nagy Melanie kitálalt: „Több mint negyvenmilliós adóssággal maradtam két gyerekkel”

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 10:36

Nagy Melanie és G.W.M. között most zárult le a szakítás jogi része, ami nem éppen előnyösen alakult a megcsalt fél számára. Ugyanis Melanie több mint negyvenmillió forintos adóssággal maradt két gyerekkel, ráadásul a gyerektartás várt összegének csak a negyedét fogja megkapni. Hogy mit szól ahhoz, hogy egykori párjának és Kulcsár Edinának máris közös gyermeke születik, arról is kérdeztük a Reggeliben.

Pontosan egy éve annak, hogy Nagy Melanie-nak fenekestül felfordult az élete, amikor férje, a közkedvelt rapper G.w.M ország-világ előtt bevallotta, hogy Kulcsár Edinát szereti. Melanie két gyerekkel vált egyedülálló anyává. 

Jól vagyok, bármennyire is volt kaotikus az elmúlt évem. Azt a célt, amit kitűztem magam elé, sikerült elérni 

– mondta Melanie a Reggeliben. Rengeteg lehetőséget kapott, amióta egyedülálló anyaként kell fenntartania gyerekeit.

Egy éve ment le az első rádiós adásunk, küzdelmes volt az elmúlt egy év, de sok szeretetet és támogatást kaptam.

Melanie ebből próbál épülni, és nem a sebei nyalogatásából, amiből megcsalt félként azért összegyűlt jó pár az elmúlt évben, ráadásul a szétválás sem kedvezően zárult le a számára.

Minden, ami a nevemen maradt, azt nekem kell megoldani, a közös hiteleket is.

G.w.M-mel egykor közös lakáshitelüket is egyedül kell kifizetnie, mivel az ő nevére vették fel – mondta Melanie. 

Több mint negyvenmilliós adóssággal maradtam két gyerekkel

 – mondta Melanie, aki sok helyen olvassa és hallja, hogy volt párjától másfél milliós gyerektartást kap, aminek valójában csak a negyedét kapja meg.

Melanie életében éppen ezért nincs megállás, tudja, hogy csakis akkor tudja visszafizetni a Márkkal felvett közös hitelt, ha több lábon áll. Ezért a rádiós műsorvezetés mellett már saját tévéműsora is van, mindemellett tolmács-fordítóként is dolgozik, és még az idén szeretne egy szalont is nyitni.

Azt, hogy ott mi történik, teljesen kizárom, mindenféle szinten 

– mondta Melanie arra kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy egykori párja és Kulcsár Edina közös gyermeküket várják. Melanie édesanyja viszont egy posztban osztotta meg véleményét a rapperről, ami nemrég látott napvilágot.

Egyik anya felett sem törnék pálcát, akinek a gyereke szívébe gázolnak ország-világ előtt 

– reagálta Melanie édesanyja tavalyi posztjára. Szerinte anyja indulatból írt, és G.w.M-nek örülnie kéne, hogy ennyivel megúszta.

A történtek ellenére Nagy Melanie derűsen látja jövőjét, szerelemre egyelőre gondolni sem mer, legfőbb célja, hogy két gyermekének minden tőle telhetőt megadjon.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#nagy melanie#G.W.M.#válás#kulcsár edina

Címlapról ajánljuk