Reggeli

Járai Máté Rácz Jenőről: Volt olyan pillanat, amikor azt éreztem, hogy engem ki akar csinálni

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 11:25

Járai Máté nem nyerni ment a versenybe, hanem többek között azért, hogy tisztázza konfliktusát Rácz Jenővel.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Járai Máté esett ki, aki egyúttal az évad legjobb férfi séfje is lett. A Reggeliben most nem műsorvezetőként, hanem vendégként mesélt az élményeiről.

A séfkabátban érkező színész nem gondolta, hogy ilyen messze jut a versenyben. 

Nem voltam a legbénább, nem az voltam, aki egy rántottát sem tud összedobni, de az tény, hogy nem gondoltam, hogy séfkabátos leszek

– mondta.

Többször hangsúlyozta, mekkora stresszel jár a műsor, de ő színészként ezt már megszokta. „Mellettem kiestek olyan emberek, akik nem feltétlenül a főzéstudásuk miatt távoztak, hanem elvéreztek, nem tudták vinni a tempót” – vélekedett.

Járai Máté szerda este végül könnyek között búcsúzott Rácz Jenőtől.

Vele és velem is nagyon sokat beszélgettek a műsor készítői az adás előtt, hogy szerintük ezt be kellene vállalni, mert jól jöhetünk ki ebből, de benne volt, hogy nem. És volt is olyan pillanat, amikor elég sok feszkó volt közöttünk, és én azt éreztem, hogy engem ki akar csinálni 

– mondta.

Aztán mégis eljutottak arra a pontra, hogy Rácz Jenő azt mondta, neki ott a helye a Reggeli stúdiójában, ha legközelebb Máté műsort vezet. „Ezért már megérte” – értékelt Máté.

Mindketten jól vizsgáztunk emberségből, félre tudtuk tenni a korábbi sérelmeket

– tette hozzá. 

Járai Máté arról is beszélt, kicsit mentálisan is elfáradt a verseny végére, hiszen a műsor mellett ugyanúgy zajlott az élete, a Reggelit vezette, színházban játszott, és egy főszerepet próbált Kecskeméten. 

Végezetül pedig azt mondta: nem nyerni ment a Konyhafőnökbe, hanem tisztázni akarta a konfliktusát Rácz Jenővel, és ki szeretett volna mozdulni a komfortzónájából. Járai Mátéval az rtl.hu hosszabb interjút is készített az élményeiről.

Ajánló: Járai Máté: Maximálisan kifacsartam magam, és elég sok idő kellett, hogy kiheverjem

#Reggeli#Videó#Bulvár#A Konyhafőnök VIP#járai máté#rácz jenő csapat#séfkabát#kibékülés#verseny#főzés

Címlapról ajánljuk