Reggeli

Kamarás Norbi meglepetés videóüzenetet küldött VV Mercinek a Reggeliben

rtl.hurtl.hu

2022. december 15. 9:41

VV Merci azt hitte, viccelnek, amikor felkérték a BeleValóVilág vezetésére, de egy másodpercet sem gondolkodott rajta, hogy elvállalja-e.

VV Merci szerda este debütált a BeleValóVilág műsorvezetőjeként Kamarás Norbi oldalán, Schumacher Vandát váltotta.

Az első élő műsorban VV Merci nagyon izgult, de a végére elmúlt, és reméli, hogy legközelebb felszabadultabb lesz – árulta el a Reggeliben.

Amikor felkérték a feladatra, azt hitte, hogy viccelnek, hiszen nem értette a helyzetet, mert a BeleValóVilágnak már volt műsorvezetője, de egy másodpercig nem gondolkodott, hogy elmenjen-e a castingra, tette hozzá.

Schumacher Vandával jóban vannak, együtt voltak a dzsungelben is, és bármilyen kérdéssel fordulhat hozzá. Mercinek egyébként azt tanácsolta, hogy ne izguljon, és adja önmagát.

A Reggeliben Mercit műsorvezetőtársa, Kamarás Norbi videóüzenettel lepte meg, ebben az Éjjel-Nappal Budapest Lalija olyanokat mondott, mint:

„A BeleValót vezetni a műsorvezetésnek a teteje, egyből a plafonon kezded”; „egyszerűen csak élvezd, hogy ott vagy az egyik legnívósabb műsor háttérműsorának az élén”; „egy élő legenda jobb felén”.

Csupa olyan mondat, ami egy hűtőmágnes-kollekción jól mutatna – jegyezte meg viccesen Miller Dávid műsorvezető.

#Reggeli#Videó#Bulvár#belevalóvilág#vv merci#műsorvezető

Címlapról ajánljuk