Jakupcsek Gabi: Nem hiszem, hogy felnőtt embereknek szükségük van arra, hogy egy másik felnőtt ember vegye meg a zoknijátJakupcsek Gabi évek óta próbál stresszmentesen karácsonyozni. A kötelező rokonlátogatásokban nem hisz, szerinte el kell ismerni, hogy attól, hogy valaki családtag, nem biztos, hogy együtt is akarnak karácsonyozni. Minden évben december 17-én elmennek síelni, és csak 23-án jönnek vissza, azt a napot a készülődésre szánják. Az ajándékozást megtartaná csak a gyerekeknek, nem érti, felnőtt embereknek erre miért van szükségük.
Reggeli

Jakupcsek Gabi: Nem hiszem, hogy felnőtt embereknek szükségük van arra, hogy egy másik felnőtt ember vegye meg a zokniját

rtl.hurtl.hu

2022. december 5. 9:59

Jakupcsek Gabi évek óta próbál stresszmentesen karácsonyozni. A kötelező rokonlátogatásokban nem hisz, szerinte el kell ismerni, hogy attól, hogy valaki családtag, nem biztos, hogy együtt is akarnak karácsonyozni. Minden évben december 17-én elmennek síelni, és csak 23-án jönnek vissza, azt a napot a készülődésre szánják. Az ajándékozást megtartaná csak a gyerekeknek, nem érti, felnőtt embereknek erre miért van szükségük.

#Reggeli#Videó#Bulvár#jakupcsek gabriella#család#készülődés#utazás#ajándékozás

Címlapról ajánljuk