Molnár Nini Gergő gazdáról: Nem tagadom, hogy van egy vonzalom köztünkMolnár Nini nehezen szokott vissza a dzsungel után a mindennapi rutinba, leginkább a telefonmentes élet hiányzik neki. Elárulta, hogy a legnehezebben a higiéniai körülményeket viselte, de beszélt Gergő gazdával való kapcsolatáról is.
Reggeli

Molnár Nini Gergő gazdáról: Nem tagadom, hogy van egy vonzalom köztünk

rtl.hurtl.hu

2022. november 23. 8:37

Molnár Nini nehezen szokott vissza a dzsungel után a mindennapi rutinba, leginkább a telefonmentes élet hiányzik neki. Elárulta, hogy a legnehezebben a higiéniai körülményeket viselte, de beszélt Gergő gazdával való kapcsolatáról is.

Barátságnak indult a Celeb vagyokban Molnár Nini és Gergő gazda kapcsolata, de visszanézve a műsort nem tagadja: 

volt benne szerelmi szál is. 

Nini igazi nagyvárosi nő, aki az életét mindig a Párizs-London-Milánó háromszögben képzelte el. Gergőben viszont pont az varázsolta el, hogy teljesen ki tudta őt szakítani a megszokott életéből.

Gergővel a dzsungel óta is kapcsolatban vannak, nemrég egy hatalmasat bulizak Tallóson, a gzada birtokán. Nini imádta a tanyasi élet egyszerűségét, és Márk kérdésére, hogy el tudná-e képzelni, hogy ott éljen, sejtelmesen csak annyit mondott, hogy mindent meg lehet szokni .

#Reggeli#Videó#molnár nini#celeb vagyok ments ki innen#dzsungel#Bulvár#gergő gazda

Címlapról ajánljuk