Reggeli

Kocsis Tibó elárulta, mi akasztotta ki a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 9:44

Kocsis Tibor két hét után tért haza a kolumbiai dzsungelből, ahol az óriásférgektől kezdve a tehénszemen át mindent felfalt. Mégsem a bátorságpróbát vagy az éhezést viselte a legnehezebben.

Két hét után, négy kilóval könnyebben érkezett haza a dzsungelből Kocsis Tibor. Az énekes hatalmas kalandnak élte meg a Kolumbiában töltött időt, de beismerte, hogy volt, amit nagyon nehezen viselt, például az éjszakákat.

Az esett az eső nem kifejezés, ömlött az eső minden éjjel, életemben nem láttam még ilyet

 

– mesélte Tibó, aki a hatalmas viharok miatt csak napi 2-3 órát tudott aludni.

Volt ugyan egy ponyva felettük, de az egy idő után megadta magát. Az alváshiányon és az esti viharokon túl Tibót leginkább párja hiánya viselte meg, elsőként a beköltözés napján esett letargiába.

Tibó legemlékezetesebb bátorságpróbáján mindent megevett, amit elé tettek, sőt volt olyan „étel”, aminek szerinte kifejezetten tűrhető íze volt.

Az ászka egész fogyasztható volt, jobb volt, mint kitinpáncélos bogarakat ropogtatni. Olyankor arra gondoltam, hogy chipset eszek

– idézte fel Tibó, aki törekedett rá, hogy minden egzotikus ízt kitöröljön az agyából. Szabó Zsófi viszont nincs ilyen szerencsés helyzetben, bár már nyolc éve járta meg a dzsungelt, az óriáskabóca zamatát még mindig nem tudta elfelejteni.

#Reggeli#Videó#celeb vagyok ments ki innen#kocsis tibor#eső#dzsungel

Címlapról ajánljuk