Reggeli

„Anno én is rusnyáztam” – Megyeri Csilla meglepődött azon, amit Bea a háta mögött mondott róla

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 11:41

Megyeri Csilla párja, Molnár Zsolti lebetegedett, ezért őt pótolandó Csilla kiskutyájukkal érkezett a Reggeli stúdiójába, hogy a Nyerő Párosról meséljen.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt lettek az idei Nyerő Páros. Csilla szerint a verseny nagyon jó hatással volt a kapcsolatukra, mert végre sok minőségi időt tudtak együtt tölteni.

A hétköznapokban állandóan rohanunk, dolgozunk, nem tudunk úgy egymásra odafigyelni

– mesélte, az hogy emellett még meg is nyerték a Nyerő Párost, csak hab volt a tortán.

A top hármat megcélozva költöztek be a villába, mert tudták, ha ők ketten összefognak, nagyon erősek, annyira, hogy Csilla szerint akár a falon is átmennek. Számára az egyik legszebb élmény az volt, amikor felolvasta Zsolti neki írt romantikus levelét.

Köszönjük és hálásak vagyunk, hogy egyáltalán részesei lehettünk a Nyerő Párosnak

– mondta lelkesen Csilla.

Visszanézve az adásokat azonban érték meglepetések: Bíró Bea tett egy megjegyzést azt illetően, hogy ki mennyire szép. Csillának nem azzal volt problémája, amit Bea mondott, hiszen szíve joga és

anno én is rusnyáztam

– mondta ezt korábbi tévés megnyilvánulására visszautalva. Hanem azért bántotta a dolog, mert elmondása szerint Bea a villában vele végig cukin viselkedett. Ezért lepődött meg nagyon azon, hogy a modell nem túl kedves megjegyzéseket tett rá a háta mögött.  

#Reggeli#Videó#Nyerő Páros#megyeri csilla#molnár zsolt#nyertes#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk