Reggeli

Béci és Norina nem szerette visszanézni a műsort, és meglepte őket, hogy a játékostársak mást mondtak az interjúkban, mint egymásnak

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 10:40

Béci és Norina negyedik helyen végezett a Nyerő Páros játékában. Mindig arra törekedtek, hogy ugyanazt mondják az interjúkban, mint a játékostársaiknak, de meglepte őket, hogy a többiek nem így játszottak. Ezért nem szerették visszanézni a műsort.

„Rossz volt visszanézni, hogy egy buta feladaton elcsúszott az egész” – kezdte Norina a beszámolóját a Nyerő Párosban szerzett élményeiről. A finálé előtt kiesni nem a legjobb dolog, de boldogan távoztak a játékból.

A valóságshowból meghatározó élményekkel távoztak, azt mondják nekik nem kellett a kapcsolatukat erősíteni, de jó volt látni, hogyan zárnak össze a nehéz feladatokban.

„Nem szeretjük az igazságtalanságot” – mondta Béci, aki szerint a műsorban gyakran volt erre példa. Ahogy visszanézték az adásokat, akkor látták meg a többiek reakcióit, és nagyot csalódtak bennük.

Leghajmeresztőbb kalandjuk az volt, mikor 40 méter magasban kellett ruhát teregetniük és mosniuk. Mindketten félnek ugyanis a magasban. Béci folyamatosan bíztatta kedvesét, aki párja miatt csinálta végig a feladatot.

A többiekkel ellentétben nekik 2 napjuk volt a beköltözés előtt, így nem tudtak felkészülni. Azzal voltak elfoglalva, hogy a gyerekekre ki fog majd vigyázni. Így a 4. helyet megszerezni szerintük nem rossz teljesítmény. 

Mi lett volna, ha felkészülünk 

– tette fel a kérdést Béci.

#Reggeli#Videó#Nyerő Páros#rácz béla#rácz-mészáros norina#kiesés#finálé#ma

Címlapról ajánljuk