Reggeli

„Amiket én visszahallottam magamról, köpni-nyelni nem tudtam” – Hódi Pamela először nagyon ideges lett attól, amit a hátuk mögött mondtak a többiek

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 12:04

Hódi Pamelának előbb rosszul esett, majd ideges lett, de ma már mosolyog rajta.

A Nyerő Páros hétfői adásában Tóth Bence és Tóth-Hódi Pamela búcsúzott a játéktól, hogy hogyan élték meg a kalandot, arról a Reggeliben meséltek. Azt mondták, nem lepődtek meg a kiesésen, fel voltak rá készülve.

Azoknak a párosoknak a kevese voltunk, akik nem megmenteni vagy javítani akarták a kapcsolatukat, mert a miénk úgy jó, ahogy van

– mondta Bence, aki egyébként a feladatok során csodálkozott rá arra, hogy milyen erős felesége van, nagyon büszke volt rá.

Pamela szerint a műsorban nem egy másik énét mutatta, mert „amilyen otthon vagyok, ugyanolyan vagyok a social felületen, és a villában is ugyanaz vagyok, nem vettem fel álarcot, nincsen több énem”. A műsort viszont teljesen más volt visszanézni, sokszor meglepődtek, hogy a többiek miket mondanak róluk a kisinterjúkban.

Nem is tudtam, hogy ilyenek vannak a hátunk mögött. (…) Amiket én visszahallottam magamról az interjúkban, köpni-nyeli nem tudtam

– mesélte Pamela, aki egyébként nem szereti a konfliktusokat, és kerüli is őket. Volt, ami rosszul esett neki, majd nagyon ideges lett, de két-három nap elteltével túltette magát rajta, és ma már mosolyog mindezen.

A Reggeliben felidézték a műsor azon pillanatát, amikor Pamela férje szerelmi vallomását olvasta fel, és még Járai Máté műsorvezetőnek is könny szökött a szemébe a megható pillanat láttára. Bence azt mondta, „teljes szívből jött minden”, amit ott leírt.


Természetesen szerettek volna nyerni, mindent megtettek ezért, de úgy érzik, így is győztesként távoztak, mert amiket a végén elmondtak nekik a játékosok, szerintük leírja azt, hogy milyenek voltak a villában. Nem titkolták: Csillának és Zsoltinak drukkolnak.

Papp Gergő felvetésével, hogy vannak párok, akikről még a nézők is nehezen értik, miért vannak egyáltalán együtt, Pamela egyetértett, de szerinte nem ez a műsor fog megmenteni egy kapcsolatot.

Beszéltek a mélypontjaikról is, Pamela szerint teljesen más egy olyan párnak bemenni, akiknek a gyerekeket otthon kellett hagyni. 

Bence nagyon nehezen bírta a hiányukat, felesége tartotta benne a lelket, ismerte el. Szerinte ez a játékokban is látszott, az elején szépen ívelt felfele a teljesítményük, de ahogy erősödött a gyerekek hiánya, úgy indult el a lejtmenet.

És hogy valamin utólag változtatnának-e? Pamela néhány játékot másképp csinálna, Bence pedig a Patrikkal való nézeteltérését emlegette, valamint kitért arra is, hogy Danival ő az első perctől megtalálta a közös hangot, semmilyen konfliktusuk nem volt egymással, csak úgy alakult, hogy külön oldalakra kerültek.

#Reggeli#Videó#Bulvár#Nyerő Páros#hódi pamela#tóth bence#kiesés#párkapcsolat#verseny

Címlapról ajánljuk