„Senki nem mozdult meg a villamoson” – Balázs Andi viszont kiállt a bántalmazott bácsiért, ezért megverték és lelökték a járműrőlBalázs Andi soha nem rejti véka alá a véleményét, emiatt bántalmazás is érte. A színésznő a Reggeliben beszélt egy 20 évvel ezelőtti esetről. A villamoson utazott, amikor egy idős bácsit körbe álltak, és elkezdtek lökdösni fiatalok. Meglepődésére senki nem sietett a bácsi segítségére, neki viszont tennie kellett valamit. Őt is elkezdték lökdösni, és végül addig fajult a dolog, hogy megpofozták és kilökték a villamosról – szerencsétlenségükre – két rendőr lába elé.
Reggeli

„Senki nem mozdult meg a villamoson” – Balázs Andi viszont kiállt a bántalmazott bácsiért, ezért megverték és lelökték a járműről

rtl.hurtl.hu

2022. október 10. 10:11

Balázs Andi soha nem rejti véka alá a véleményét, emiatt bántalmazás is érte. A színésznő a Reggeliben beszélt egy 20 évvel ezelőtti esetről. A villamoson utazott, amikor egy idős bácsit körbe álltak, és elkezdtek lökdösni fiatalok. Meglepődésére senki nem sietett a bácsi segítségére, neki viszont tennie kellett valamit. Őt is elkezdték lökdösni, és végül addig fajult a dolog, hogy megpofozták és kilökték a villamosról – szerencsétlenségükre – két rendőr lába elé.

#Reggeli#Videó#balázs andi#színész#bántalmazás#vélemény#kiállás

Címlapról ajánljuk