Reggeli

„Biztos, hogy lesznek kellemetlen élmények” – hamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada

rtl.hurtl.hu

2022. október 5. 10:24

Október 17-től indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival az RTL-en. A műsorvezető páros a kolumbiai dzsungel mélyén borzolja majd a celebek idegeit.

A 2017-es éved győztese, a dzsungel királya, Kabát Peti, a mostani évad egyik versenyzője, Lengyel Ferenc és a műsor senior kreatív producere, Kónya Gergely látogatott el a Reggelibe.

Lengyel Ferenc azt mondta, egyelőre még nem izgul. Kabát pedig kicsit irigykedik a leendő versenyzőre, de nem az izgatottság hiánya miatt:

ez egy olyan kaland, ami örök marad mindenki életében.

A Keresztanyu színésze először szóhoz sem jutott, amikor megkeresték a műsortól, de rövid időn belül igent mondott, még úgy is, hogy a családjából voltak, akik megpróbálták lebeszélni, például a felesége.

Bennem viszont őrült kíváncsiság van, hogy ez milyen

– mondta, hiszen magától nem valószínű, hogy eljutna egy dzsungelbe. Mindemellett pedig nagyon szeret játszani, így gyerekei támogatása mellett nem is volt kérdés, hogy bele veti-e magát ebbe a nagy kalandba.

Kónya Gergely a Reggeliben azt mesélte, január óta fejlesztik a műsort, így a nézők nagyon sok új játékra számíthatnak.

Lesz olyan játék, ami a kitartásról szól, de lesz olyan, ami csak abszurd, és a célja az, hogy mi és a nézők is jól szórakozzunk

– mesélte a kreatív producer.

A játék menetébe a nézők is beleszólhatnak majd, a kiesőket például ők szavazzák majd meg.

Kabát Peti szerint lelkileg fel kell készülni arra, hogy babon és rizsen fognak kint élni, de a legfontosabb szerinte a kitartás.

Lesznek holtpontok, kemény játékok vannak, de az biztos, hogyha hazajönnek, ez egy jó emlék lesz

– mondta a 2017-es évad győztese.

#Reggeli#Videó#Celeb vagyok ments ki innen!#új évad#lengyel ferenc#Kónya Gergely#kabát peti

Címlapról ajánljuk