Schobert Norbi: „Zalán szépen lefogyott, Norbika talán jobb is tud lenni, mint én!”Két éve még nyugdíjba akart menni Schobert Norbi, ám az energiaválság miatt tovább dolgozik. Arra készülnek, hogy új termékcsaládot dobnak a piacra, amely nagyobbik fia nevét viseli majd. Az is kiderült, hogy Rékával ötévente megújítják a házasságukat – az idei lagzin két nagyobb gyerekük fantasztikus ajándékkal lepte meg őket.
Reggeli

Schobert Norbi: „Zalán szépen lefogyott, Norbika talán jobb is tud lenni, mint én!”

rtl.hurtl.hu

2022. október 4. 9:53

Két éve még nyugdíjba akart menni Schobert Norbi, ám az energiaválság miatt tovább dolgozik. Arra készülnek, hogy új termékcsaládot dobnak a piacra, amely nagyobbik fia nevét viseli majd. Az is kiderült, hogy Rékával ötévente megújítják a házasságukat – az idei lagzin két nagyobb gyerekük fantasztikus ajándékkal lepte meg őket.

Kerek évfordulót ünnepelt Schobert Norbi és Rubint Réka, ugyanis nemrég tartották meg 20. házassági évfordulójukat, amit egy gyönyörű ceremónia keretében újítottak meg.

Réka unokatestvére volt a pap 

– mesélte Norbi kedden a Reggeliben. Nagyon büszke rá, hogy ő szervezte meg az idei esküvőjüket, amit ötévente megújítanak, nem csak azért, hogy jól érezzék magukat. 

Ez egy népszokás Magyarországon, kristály lakodalomnak hívják 

– világosította fel a Reggeli műsorvezetőit a hagyományról a fitneszguru.

Nem sok 20 éves celebpár van Magyarországon sajnos, ilyen a világ 

– mondta meghatódva Norbi, aki nagyon büszke arra, hogy feleségével jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Saját bevallása szerint küzdenek ők is sok mindennel, de jó lenne még egy húszast ráhúzni.

A Schobert házaspár Kutason, a Hertelendy kastélyban tartotta legújabb esküvőjét, ahova csak a szűk családi és baráti körüket hívták meg, összesen negyvenen voltak. Az esküvőn Gönczi Gábor volt a ceremóniamester, ami azért is különleges, mert a 20 évvel ezelőtti esküvőjükön is énekelt a párnak. 

Az idei lagzin Lara és Norbika, Rékáék gyerekei vitték a prímet. A gyerekek énekes produkciója volt Norbi esküvői meglepetése Rékának, aki nagyobbik fiát még nem is hallotta énekelni nagyközönség előtt. Szüleik kedvenc romantikus számát, Enrique Iglesiastól a Herót adta elő. Lara pedig egy Lady Gaga-slágerrel hatotta meg őket.

Nem igazán foglalkozik vele, pedig kéne vele foglalkoznia, Lara jó énekes 

– mondta Norbi lányáról, akinek érettségi bukását nagyon felkapta a sajtó. Norbi szerint lánya tehetsége a hangjában van, nem csoda, hogy szerepelt az RTL Álarcos Énekes című zenés produkciójában.

Zalán szépen lefogyott, jól tanul, évfolyamelső volt 

– mesélte legkisebb fiáról a fitneszguru, akit sok bántás ért a súlya miatt. A kisfiú csupán 11 éves, de már tudja, hogy építészmérnök szeretne lenni, nemrég pedig elkezdett vízilabdázni is Szentendrén.

Norbi szerint gyermekeik tartják egyben a családot: a szerelem állandó, de hullámzik, viszont a gyerekeik olyan stabilitást adnak a kapcsolatuknak, amely mindenen átlendíti őket.

Rosszul érinti az energiaválság

Két éve még nyugdíjba akart menni Schobert Norbi, ám az energiaválság mindent felülírt:

Kőkeményen melózom, hogy megtartsam a vállalkozásomat, mint mindenki más Magyarországon, úgyhogy a nyugdíj most elment nagyon messzire 

– mondta a fitneszguru, aki szerint még legalább nyolc évet kell rá várnia, hogy idősebbik fiának, Norbikának átadja a stafétabotot.

Neki is lesz egy saját termékcsaládja, ami a fiatalokat szólítja meg.

Norbika már egy tárgyalásra is elkísérte apját, ahol nagyon ügyes volt.

Norbika talán jobb is tud lenni, mint én 

– vallotta be a fitneszguru, aki szerint fia sokkal lágyabb természet nála, és ez jól jöhet az üzlet életben. 

Schobert Norbi áprilisban lesz 52 éves, és addig nem szeretne még nyugdíjba vonulni, amíg nem tudja teljes biztonsággal átadni gyermekeinek a Schobert-birodalmat.

#Reggeli#Videó#Bulvár#rubint réka#Schobert Norbika#schobert lara#schobert norbi#vállalkozás#esküvő

Címlapról ajánljuk