Reggeli

Kis Grófo ezentúl Istent dicsőítő dalokat is fog készíteni

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 11:34

Kis Grófo nem akármilyen dologról számolt be a Reggeliben: a mulatós-sztár soha nem titkolta, hogy hisz Istenben, azonban most egy újabb mérföldkőhöz érkezett az élete. A Hit Gyülekezetében teljesen befogadta Jézus Krisztust a szívébe. Hogy miért pont most érkezett el az életében ez a hatalmas változás, erről is beszélt a Reggeliben.

Kis Grófo élete fordulóponthoz érkezett: elhatározta, hogy át akar térni, így elmondása szerint a Hit Gyülekezetében teljesen befogadta a szívébe Jézus Krisztust. Mint mondta, eddig is hitt Istenben, de ez az esemény most igazán jelentőségteljes volt számára.

Most volt az az idő, hogy befogadjam a Jézust a szívembe, sokkal könnyebben el tudom engedni a dolgokat

 – mesélte a mulatós a Reggeliben, aki már hat éve tervezi, hogy áttér a római katolikus hitről. Grófót a lelki megújulásban édesapja is segítette, aki halála előtt fél évvel mondta el a megtérő imát, ami nagyon nagy hatással volt rá.

Ezelőtt is áldottnak éreztem magam, de most még jobban érzem magamon, valamiért ezt az a hit hozta el nekem 

– mesélte a zenész, aki ezentúl azt tervezi, hogy dicsőítő dalokat is fog készíteni, de ez nem jelenti azt, hogy elhagyja a mulatós számokat.

A mulatós zenész csak azt sajnálja, hogy az ígéretek ellenére vidékről még mindig nem sikerült beköltözniük budaörsi családi házukba, pedig úgy volt, hogy augusztusban már birtokra vehetik új otthonukat. Most úgy néz ki, hogy a Grófo családnak karácsonyig még várni kell a beköltözéssel.

#Reggeli#Videó#Bulvár#kis grófo#Hit Gyülekezete#vallás#áttért

Címlapról ajánljuk