Reggeli

Tóth Vera reagált a testvérét ért támadásokra: Szeretni fogom, hogy ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 12:02

Tóth Vera szerint semmi nem állhat a testvéri szeretetük közé.

Az énekesnő a Reggeliben hosszan reagált a Tóth Gabit ért támadásokra. Elmondta, „belülről teljesen más megélni, hogy a testvéredet bántják”. Rosszul esik neki, ha olyanokat írnak róluk, hogy ő a „jó”, Tóth Gabi pedig a „rossz”. 

Amikor valaki odajön hozzám egy koncert után, hogy neked sokkal jobb hangod van, mint a tesódnak, az borzasztó rosszul tud esni

– hozott példát az énekesnő, de kitért arra is, hogy szerinte az ilyen kijelentések „lelkileg és szakmailag is nagyon rossz helyzetbe sodorhatja hosszú távon azt, akiről a negatívat írják”.

„Gabi egy nagyon karizmatikus személyiség, nagyon tudja, hogy mi van. Nagyon megosztó személyisége van, ő egyébként nem akar az lenni” – mondta Tóth Vera, aki szerint „amióta benne vagyunk ebben a szakmában, egy skatulyába került, és ami róla megjelenik, tízszeres, százszoros nézettséget hoz, ezt tudják a médiumok is” – fejtette ki Tóth Vera.

Semmi és senki nem tudja megakadályozni, hogy a testvéri szeretetünk olyan erős legyen, amilyen. Engem nem érdekel, hogy Gabi mit csinál, szeretni fogom, ha féllábbal jön, és szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van. De szerintem ez egy kicsit már túl van tolva, ebben nincsen ennyi, ez a véleményem

– folytatta az énekesnő, és reméli, hogy ez az egész egyszer le fog csengeni.

Azt is mondta, személyesen, például koncerteken nem tapasztalják azt a gyűlöletet, mint amiről írnak. Ugyanakkor megmondja a testvérének, ha valami nem tetszik neki, és szerinte erősebb a kapcsolatuk, mint a saját szüleikkel.

Tóth Gabit intelligens, jó humorú embernek tartja, aki vehemens ugyan, de sokat finomít rajta az anyaság. „Ahogy nő a gyerek, egyre jobban vissza Gabi is, puhítják egymást” – fűzte hozzá.

#Reggeli#Videó#tóth vera#Bulvár#tóth gabi#testvérek

Címlapról ajánljuk